Inreda Dekorera ett litet däck

Inreda Dekorera ett litet däck

Det är nästan sommar och vi strävar efter att vara utomhus – till våra uteplatser, trädgårdar, uteplatser, däck och andra utrymmen, även om de är små – det är så uppfriskande och roligt! Om du har ett litet däck och inte vet hur du ska dekorera det för att få ut mesta möjliga av det här utrymmet, hjälper den här samlingen dig – vi har sammanställt några idéer för att ställa in det och dekorera det för att göra din vistelse utomhus roligt. Låt oss börja!

möbel

Tänk först på storleken och formen på ditt däck för att ta reda på hur mycket möbler du ska placera där. För det andra, välj den stil du vill se här: boho, samtida, minimalistisk, rustik, modern eller någon annan. Nu är det dags att välja din inredning, och det är här du bör komma ihåg regeln att dekorera något litet utrymme: gå stort! Föredra möbler i stort format som rymmer fler personer och inte rör i rummet. Det kan vara en stor soffa eller bänk med förvaringsutrymme inuti och en sida eller ett soffbord och det är det. Bekväma solstolar eller stolar är också välkomna – om du föredrar större kan du lägga till en kärleksstol i stället för flera små stolar och pallar. Om det är en matplats, överväga ett L-format säte för fler människor och ett svalt bord, eller sitt på bänkar runt det.

Utrustning

Du kan fortfarande sitta på själva däcket, så vissa kuddar och kuddar är också bra – de är inte bara tillbehör här utan delvis möbler. Lägg till några mattor här och där som skapar en mysig känsla av rymd. Lägg till vägg- och golvlampor för att belysa rummet även på natten. Ljuslyktor ger en mer avslappnad och romantisk känsla, och du kan använda citronellaljus för att undvika insekter. Krukväxter och mycket grönt fräschar upp utrymmet, vilket gör att det känns mer inbjudande och utomhus.

Våra bästa underhållningstips för små utrymmen |  Bakgård dekor.
Maximera utomhusutrymmet Lär dig att dekorera ett litet däck |  TidyMom
Dekorationer för små däck |  Litet utomhusbord, balkonginredning, uteplats.
Maximera utomhusutrymmet Lär dig att dekorera ett litet däck |  TidyMom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*