Inre glasdörrar Idéer

Inre glasdörrar Idéer

Glasdörrar används ofta som ytterdörrar eftersom de ser vackra ut och släpper in mycket ljus, men du kan också gunga in dem! Glasdörrar delar rummen försiktigt – glas hjälper till att skilja dem subtilt men förenar dem ändå och släpper igenom ljuset. Du kan välja mellan olika glasdörralternativ för att rocka: klassiska franska dörrar för en sofistikerad känsla, modern design för ett djärvt utseende eller skjutdörrar för att spara utrymme. Låt oss överväga alla att välja mellan.

Franska dörrar

Franska dörrar är de mest populära, alla vaggar dem inomhus och utomhus. Det här är snygga dörrar med glaspaneler som lätt passar till många dekor och färgscheman. Klassiska franska franska fönsterdörrar av vitt trä passar in i interiören i shabby chic, vintage och rustik. Om du inte har en kan du alltid hitta snygga utseende som passar. Franska med svart ram eller mörkt trä är ett utmärkt modernt alternativ till traditionella dörrar och passar inte bara in i en modern interiör utan ger också ett coolt uttalande. Tunna metallramar delar försiktigt upp rummen och släpper in mycket ljus.

Moderna glasdörrar

Om du inte vill eller är upptagen av franska klassiker väljer du mer moderna dörrar med glaspaneler. Det finns fantastiska glasdörrar från golv till tak med bara några få ramar – det finns ingen annan skiljevägg som är lika modern och känslig. Det finns också vikningsalternativ för dem som vill spara lite utrymme. Du kan också välja en mycket subtil underavdelning för ingen inramad glasdörr. Om du behöver ett subtilt inramat utseende målar du metallen i neutrala färger som beige, elfenben eller ljusgrå.

Skjutbara glasdörrar

Det här är en separat kategori som jag ville dela – du kan hitta alternativ för varje stil här inklusive två tidigare men vi har ofta slut på utrymme så denna punkt är ett måste tycker jag. Det finns rustika, moderna, minimalistiska och andra typer av dörrar att välja mellan så det är lätt för dig att hitta ett lämpligt alternativ. Håll utkik efter ramlösa glasdörrar eller snygga etsade dörrar med ett specifikt mönster så att ditt utrymme ser fantastiskt ut.

Galleri för inredningsdesign |  Idéer för innerdörrar |  Simpson Doo
30 Idéer för kreativ inredning av dörrar som anpassar ditt hem.
Interiörglasdörrar, 11 ljusa och moderna inredningsidéer.
43 Snygga interiörglasdörrar Idéer att rocka - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*