Innovativa bärbara värmare

Baby det är kallt ute Det är dags att värma upp ditt rum och en värmare är alltid en bra idé. Även om bärbara elektriska värmare inte är kända för sin estetiska caché, än mindre dubbla prestanda. Tubes Radiiatori förändrar allt detta med den geniala plug-and-play-kollektionen av innovativ eluppvärmning under mitten av säsongen.

Utgångspunkten är genialt enkel: Ge riktad värme till ”lågsäsongen”, de övergångstider på hösten och våren när det är något kallt i huset men inte tillräckligt kallt för att motivera global värme. Den elektriska plug & play-uppvärmningen består av fyra individuella enheter, som alla erbjuder omedelbar punktuppvärmning och samtidigt utför en separat tilläggsfunktion.

Den skulpturella origamin är ett hopfällbart paraply och en handdukstork. Sublime Scaletta är perfekt för att värma handdukar eller torka kläder. Det fristående Milano är ett sant konstverk som förtjänar dess underhåll bara genom sin estetik. Och Square Bench är som ett mini soffbord och erbjuder praktiskt stöd eller en plats för en stunds avkoppling. Plug & Play-kollektionen för eluppvärmning är ett innovativt koncept som kombinerar estetik med intelligent energiförbrukning.

Amazon.com: Buyplus Garage Space Heater Electric - Bärbar inomhus.
Amazon.com: TRUSTECH Space Heater, 1500W Portable Heater, Up to.
Amazon.com: Honeywell HCE200W UberHeat keramisk värmare vit energi.
Amazon.com: Mueller bärbar värmare 750W / 1500W keramiskt utrymme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*