Inkorporera kartor i heminredning

Inkorporera kartor i heminredning

Om du är en ivrig resenär kanske du vill hälla din passion i heminredning. Du kan enkelt göra detta med dina resfynd, mynt, foton och kartor – ja, alla kartor över de platser du har varit och vart du vill åka. Vi har förberett några bra idéer för att dekorera ditt hem med kort i stil. Ta en titt!

Kartlägg väggkonstbitar

En kartväggkonst är en enkel idé att fylla i en tom vägg för att ge charm och intresse för rummet. Det kan vara en stor värld eller någon annan karta, inramad eller inte, i valfri färg och utseende – forma den och ge den en look som passar ditt utrymme. En överdimensionerad vintagekarta över din stad eller stad är en cool idé. Du kan välja en region eller en karta eller en världskarta som markerar de platser du har varit på. Var kreativ med din karta – gör lite strängväggkonst, en stor karta med träbitar eller ett korkark som fungerar som kartväggkonst, en karta med hex-brickor och lys upp de fläckar du har varit med LED-lampor.

Kortmöbler och inredning

Öppna dörren till de nya världarna varje gång du går in i rummet – täck dörren med ett kort istället för vanligt glas! Ta en vanlig byrå och koppla bort den med ett kort du älskar att lägga till läderhandtag och du har en cool bit för ett boho-rum. Du kan välja kortinspirerad klädsel för vilka delar du vill – stoppade stolar, soffor, pallar, pallar. En stor burk med en kartapplikation kan användas för att spara pengar för en semester eller för att samla mynt från olika länder.

en stor karta för en industriell hemmakontorsdesign |  Vintage hem.
25 sätt att införliva kartor i heminredning 2020 |  Inredning.
43 häftiga inredningsidéer för hemtema att rocka - DigsDi
25 sätt att införliva kartor i heminredning - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*