Inkludera exponerade badrumsdesigner av träbjälkar

Inkludera exponerade badrumsdesigner av träbjälkar

Träbjälkar är ett coolt rustikt inredningselement – de brukade vara ett måste för att hålla taket, men nu imiteras de mest och lämnas eller skapas för dekorationer. Vi fortsätter att skämma bort dig med fantastiska rum med synliga träbjälkar, och dagens sammanställning ägnas åt badrummen.

Ah, strålade badrum är så drömmande och inbjudande! Modernt, glamoröst, minimalistiskt, industriellt eller på annat sätt, med dessa balkar har de alla en underbar rustik eller ladainspirerad touch som gör dem fängslande. Oavsett om det är takbjälkar och vertikala balkar som delar in badrummet, eller bara en lätt takkonstruktion (äkta eller konstgjord), dessa balkar ger karaktär till ditt utrymme. Om du inte har träbjälkar kan du alltid berika ditt utrymme och lägga till det för en mysig känsla.

Du kan vitkalka dessa strålar i rika eller mörka toner, i ljusa nyanser eller till och med för en neutral touch – det beror på vilken effekt du vill ha och om du vill ha en kontrasterande touch. Träbalkar ger rummet alltid en varm och mjuk touch och gör det inbjudande oavsett vilken stil du har. Ett sådant badrum inbjuder dig att suga och dröja kvar!

32 sätt att införliva exponerade träbjälkar i badrumsdesigner.
50 badrum med synliga träbjälkar - DigsDi
50 badrum med synliga träbjälkar - DigsDi
50 badrum med synliga träbjälkar - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*