Ingångsbänkar med förvaring

Ingångsbänkar med förvaring

Ingångar är ofta små och ett av huvudproblemen inom detta område är organisering och lagring. En av de mest funktionella och praktiska idéerna är ingångsarkivering – vad kan vara lättare att hålla utrymmet organiserat? Allt du behöver är att välja en lämplig bänk som passar din rumsstil. Det finns många modeller med lagringsutrymme organiserade på olika sätt. Låt oss titta på dem.

Öppna minnesbanker

Om du inte vill ha en skrymmande bit väljer du en bänk med en hylla eller flera hyllor. Du kan använda valfri hylla och topp för att förvara paraplyer, hattar, skor och andra saker. Det finns kreativa bänkar med trådhyllor, inbyggda bänkar med öppna skofack och kreativa färgblockerade bänkar med varje hylla i sin egen färg. Även om det inte finns en hylla, lägg dina skor under bänken eller klipp in en själv, det är det!

Bänkar med dolt förvaringsutrymme

Välj en bänk med dolt lagringsutrymme så att ditt utrymme ser snyggt och snyggt ut. Det mest populära är en rektangulär bänk med förvaringsutrymme inuti som kan nås genom sätet. En sådan pjäs kan eller kanske inte vadderas, och en sådan idé är en 100% vinst, den är bekväm, söt och funktionell. Ett annat sätt är att gunga lådor, vilket också är mycket populärt. Det finns många bänkar med lådor – korgar, trådkorgar och bara vanliga, och om du inte hittar rätt bit, gör det själv. En annan idé är att bara lägga ett par korgar eller lådor under din vanliga bänk och voila, du har en färdig förvaringsbänk till hands!

Bänkar med öppet och dolt förvaringsutrymme

Kombinera både öppna hyllor och lådor i din bank för att maximera lagringsutrymmet och se hur många saker som kan passa inuti! Och igen: om det inte finns en riktig bit som du gillar, gör det bara själv, gör det smart! Det här är en bra idé när du inte har andra möbler i entrén och fortfarande behöver gott om lagringsutrymme.

Heminredare Samling Heminredare Samling Vit trä.
Simpli Home 48 in. Amherst Farmhouse Grå entré med massivt trä.
SystemBuild Brownwood Rustic Entryway Storage Bench-HD23053 - The.
Benchwright Entryway Storage Bench |  Keramik Ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*