Infusera personlighet i rymden

Varje rum behöver hjälp med personlighet, för utan det ser ditt rum ut, tråkigt och för enkelt. Det finns många sätt att anpassa vilket rum som helst, från handgjorda möbler och konstverk till olika föremål eller hela samlingar som visas. Dagens sammanställning är tillägnad de coolaste sätten att lägga till personlighet i ditt hem, och jag är säker på att du hittar något här.

Markera dina hobbyer

Det enklaste och mest uppenbara sättet att lägga till personlighet i ditt utrymme är att lyfta fram dina hobbyer och intressen. Om du till exempel gillar musik och har gitarrer kan du hänga upp dem för att göra rummet mer personligt. Är du en bokmask Täck hela väggen med bokhyllor eller kanske flera väggar för att göra den färgstark och intressant. Om du är en passionerad samlare kan du integrera din samling i interiören för att göra den speciell. Korgar, makramhängningar, olika figurer och statyetter är bra accenter för alla rum.

Leker med mönster

Lägg till mönster och utskrifter i ditt utrymme för att göra det mer intressant. Om det är ett badrum eller kök kan du lägga till utskrifter och mönster med djärva plattor – på en backsplash, golv, väggar eller var du vill. I badrummet kan du klä upp en vägg i djärva och mönstrade plattor för att göra den till en accent. Välj en tapet med 3D-effekt, väggmålningar och mer för att göra ditt utrymme riktigt intressant. Egentligen skulle alla typer av accentvägg göra. Du kan tillämpa denna idé i vilket rum som helst, från matsalen till barnrummet, och prova olika typer av mönster och färger för att ta reda på vad du gillar!

Rock A Gallery Wall

Galleriväggar är mycket populära nu. Detta är ett utmärkt sätt att lägga till personlighet, intresse och en cool känsla i rummet. Det här är främst familjefotogalleriväggar – vad kan vara mer personligt än så? Du kan också lägga till skyltar, konstverk, bilder, handgjord konst och till och med speglar för att göra galleriväggen extra speciell. Gallerväggar är lämpliga för alla utrymmen: matsalar, vardagsrum, barnrum och sovrum, entréer och till och med kök. Du kan ordna dem med matchande eller felaktiga ramar, fästa bitarna på väggen på olika sätt – regelbundet eller oregelbundet – eller bara sätta dem på avsatser för att ändra konstverk och ändra plats på avsatser.

3 tips för att införa personlighet i ditt utrymme - DigsDi
Accentera ditt utrymme med den här bordslampan för en pussig upplevelse av en.
3 tips för att införa personlighet i ditt utrymme |  Fototapeter DIY.
3 tips för att införa personlighet i ditt utrymme |  Snygg heminredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*