Industriinspirerad Stockholm Home

Industriinspirerad Stockholm Home

Massimo Buster Minale, grundare av Buster + Punch, gjorde nyligen sin personliga egendom i förorterna till Stockholm till ett loft i urban stil. Minale tänkte ursprungligen riva huset och börja om, men bestämde sig till slut för att göra en del renovering och omstrukturering för att skapa sitt önskade familjehem.

Huset har ett överflöd av skräddarsydda mönster från Londons studio som går tillbaka till sina industriella rötter, inklusive en bilverkstad och varumärkets signatur LED-buster-lampor. Minale valde en monokrom färgpalett, inspirerad av traditionella svenska interiörer, för att blanda en bit av det lokala arvet. Den industriella fördelen med huset går genom utrymmet med en öppen stålbalkkonstruktion och metalltrappor. I äkta Buster + Punch-stil är en av husets enastående funktioner ett bilgarage i bilglas som kan ses inifrån. Det finns tre specialbyggda motorcyklar i garaget vid Minale. Detta är den första produkten som inspirerade honom att starta Buster + Punch.

Köket har en vidsträckt ö med gott om lagringsutrymme designat av Minale och Buster + Punch-teamet. Strukturerade nya och vintage möbler kompenserar den industriella känslan, inklusive en sliten Eames lounge stol i den första upplagan som ursprungligen tillhör Terminals far. I ett av badrummen har Minale ommålat och installerat ett vintagebadkar mot en träplatta och marmorbakgrund, medan det andra tar ett mer traditionellt sätt att bada.

Pin på Black & / or Whi
trämöbler Arkiv - Design Mi
välkommen till min värld |  Modern heminredning, heminredning.
Industriell och vintage köksdesign i Stockholm - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*