Industriellt rustikt sovrum

Industriellt rustikt sovrum

Detta sovrumsprojekt är en ny början i sovrumsdekor. Det är en elegant och djärv blandning av rustik, modern och industriell stil allt i ett, blandat och matchat, så harmoniskt att du inte ens märker det.

En av väggarna är täckt med vit tapet med ett coolt mönster, en annan vägg är klädd i tegel, vilket är grunderna i den industriella stilen, och sänggavelväggen är täckt med träplankor med en upplyst tegelhylla. Detta är ett väldigt djärvt element som inte bara är funktionellt utan också ser väldigt snyggt ut. Ett konstgjordt hjorthuvud med gula hjorthorn hyllar den rustika stilen, vars detaljer gör detta rum så mysigt.

De skjutbara glasdörrarna är en strålkastare, de tar nästan hela väggen, men det faktum att de skjuter gör dem praktiska och tar inte plats när de öppnas. Den industriella svartmetallramen på dessa dörrar fortsätter temat för sovrummet. Olika nattduksbord i svartmetall, samt vackra ljuskronor av glas och metall och taklampor, bidrar till den industriella inredningen i rummet.

Färgerna, rika bruna med gyllene gardiner som påminner om det återvunna trä- och tegelväggen, kontrasterar mycket bra med en blå matta och filt, medan den neutrala stora sängen är i rampljuset.

Fet industri möter rustik sovrumsdekor - DigsDi
MXIMS: Industriellt rustikt sovrum • Sims 4 Downloa
Fet industri möter rustik sovrumsdekor - DigsDi
LMT |  VMABEL-BOLT01 |  Stone Creek Rustic Bedroom S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*