Industriella eleganta kök

Industriella eleganta kök

Marchi Cucine-fabriken presenterade en Gustoitaliano-samling som innehöll två kök i industriell stil: BRERA 76 och LAB 40, med coola strukturer av trä, glas, metall och betong.

BRERA 76 är en balanserad kombination av åldrat trä, stål och betong med karaktäristiska egenskaper i branschen. Metallhandtag på skåpen, bänkskivor i betong med integrerade tvättställ och dräneringsytor, en backsplash gjord av keramiska plattor med ett geometriskt mönster ser djärv och cool ut och lägger till den industriella chic. Ytterdörren till det inbyggda kylskåpet är tillverkat av återvunnet trä, vars unika struktur och färg ger köket en speciell charm. BRERA 76 finns i vitt, rött och grafit.

Oklanderligt utseende och ergonomi gör LAB40-köket till en riktig pärla i varje hem. De största fördelarna är den unika designen, den oklanderliga utförandet och funktionaliteten med otrolig komfort. Färgpaletten på LAB 40 består av 13 färger. Det nya köket bygger på traditioner och använder högkvalitativa och miljövänliga material, moderna apparater och den senaste tekniska utvecklingen. Köket har en mängd olika tillbehör samt många lådor och skåp av naturligt trä med en åldrande effekt. Vissa artiklar är gjorda för hand, vilket gör köket unikt och exklusivt.

Pin av CKF på Kitchens |  Industrial chic kök, Industrial chic.
Industrial Chic - Är det något för dig?  |  Köksinspirationer, hem.
Industrial Chic :: Utility, Simple + Natural |  Industriell.
Narcissus Industrial Chic - Coastal - Kitchen - Los Angeles - av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*