Industriell vintage köksdesign

Industriell vintage köksdesign

När du förbereder dig för en köksrenovering kan detta vara en stor inspirationskälla för dig. Renoverat av den New York-baserade inredningsarkitekten Monique Gibson, är detta atmosfäriska utrymme det bästa exemplet på ett elegant, atmosfäriskt inredningskök som är enormt populärt idag.

Utrymmet är inrett i industriell och vintage stil, och det jag älskar mest är kontrasten mellan de vitkalkade tegelväggarna och de svarta möblerna och takbjälkarna. Golven är också vitkalkade men av trä. Designern valde vitt som huvudfärg och höll rummet stämningsfullt med svartramade fönster och en dörr, samt mörka bänkskivor och möbler.

Hyllorna är gjorda av varmt trä och möblerna är monterade på metallben och hjul för att ge den en vintage look och för att vara hållbar och stabil. Vintage träfat och tallrikar förblir i köksstil, och det finns några växter och gröna utrymmen för att leva upp dem. Om ni gillar trendiga, lynniga rum är ni säker på att älska den här också! Den är full av underbara idéer att stjäla, gör din pin-knapp redo!

Moody Industrial möter Vintage Kitchen Design - DigsDi
Vintage Kitchen Design Ideas - Eatwell1
Idéer för industriellt kök - Bästa heminredning i världsklass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*