Industriell vardagsrumsdesign

Industriell vardagsrumsdesign

Detta eleganta industriella vardagsrum är inte mysigt och ser väldigt cool ut. En av väggarna är täckt med grå paneler, den andra med vita tegelstenar som går ihop mycket harmoniskt. Golvet är industriellt med tryck som påminner om industriella lådor. Taket är vitt och synliga träbjälkar gör rummet mysigare.

Väggen mittemot soffan med en tv möter en härlig öppen spis som ger rummet mer mysighet. En cool metallhylla till höger om eldstaden är en utmärkt förvaringsenhet som också används för att lagra ved.

Det finns ett hemmakontorhörn i rummet med ett litet skrivbord, dekorhylla och en stor spegel (som också kan användas som sminkhörn). Det är här ägare kan placera en bärbar dator och sitta på en cool geo-metallstol för att göra lite arbete.

Ett retro metallskåp i hörnet av rummet är en cool touch till detta mysiga industriella utrymme. Ett industriellt soffbord fortsätter inredningen i rummet. Jag älskar det stora formatet väggkonst på väggen bakom soffan – det är en cool retrocykel med några dekorationer på kanten. En stor kristallkrona gör ett uttalande, även om den har en annan stil ser den väldigt cool ut.

8 sätt att utforma ett rustikt industriellt vardagsrum |  Dekor A
Mysig industriell vardagsrumsdesign i gråtoner - DigsDigs.
75 vackra industriella vardagsrumsbilder och idéer - september.
Modernt skandinaviskt industriellt vardagsrum med en brun sammet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*