Indiska inspirerade trädgårdsmöbler

Det är sommar och det är definitivt utomhustid. Så det är hög tid att börja leta efter häftiga utemöbler om du inte har valt någon.

Designen av Patricia Urquiola inspirerades Garden Layers-samlingen av ett besök i Indien och traditionell mughal kultur och arkitektur. Trädgårdarna och uteplatserna hon såg gav vingarna till idén, och resultatet är en mängd mattor, mattor, kuddar, kuddar och de just släppta indiska sängarna och gavelbord för att fylla på.

De modulära komponenterna är utformade för att flyttas runt för att skapa det ultimata utomhusvardagsrummet. Sängen erbjuder extra komfort från golvet. Sidoborden ger ett annat möbelelement till samlingen så att användarna kan vila med en drink eller en bok. De befintliga kuddar, madrasser och mattor kan kastas i mixen för att göra utseendet komplett. Sängarna (enkel- eller dubbelsängar) och borden är gjorda av pulverlackerad aluminium och finns i tre färger – grå, grön och terrakotta. Två tygalternativ erbjuds för sängarna. Lägg till en etnisk touch till dina utomhusområden med dessa coola möbler!

Indian Handloom-Inspired Outdoor Furniture av Patricia Urquiola kl.
20 indiska inspirerade rum du kommer att bli kär i Wi
20 indiska inspirerade rum du kommer att bli kär i Wi
Garden Layers Collection inspirerad av indisk kultur - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*