Indigo heminredningsidéer

Indigo heminredningsidéer

Indigo är en färg som traditionellt anses vara en färg i det synliga spektrumet, liksom en av regnbågens sju färger: färgen mellan blått och lila. Indigo är en djup och ljus färg nära det blå färghjulet (en primärfärg i RGB-färgutrymmet) samt några varianter av ultramarin. Låt oss se hur du kan använda den i din heminredning.

Indigo möbler

Vad kan jag säga om indigomöbler? Det ser väldigt snyggt ut! Oavsett om det är klädsel eller bara målat trä, det är fantastiskt och kan göra ett uttalande i alla rum. Utsökta indigo sammet soffor, stolar, shabby chic indigo skänk och skåp kommer att imponera, och om det inte finns några andra uttalande delar kommer de att vara i fokus här.

Indigo accentväggar

Indigo är en mycket intensiv färg så den används inte överallt, men du kan alltid få en indigo accentvägg i din favoritskugga. Sovrum, vardagsrum, kök och badrum drar alla nytta av en sådan färg som passar perfekt med vitt, grått, neutrala och andra nyanser av blått som du gillar. Indigo kan användas i vilken stil som helst, från marin till sofistikerad och lyxig.

Indigo textilier

Indigo-textilier är en budgetvänlig och snabb idé att lägga till den här färgen i din heminredning. Indigofärgade kuddar, sängkläder, dukar och bordslöpare, överkast och gardiner förvandlar enkelt ditt utrymme till ett blått blött, och du kan göra sådana saker själv om du känner dig smart.

Trend Shake: 40 Indigo heminredningsidéer - DigsDi
Indigo dekorationsidéer |  Heminredning, Hem, Blå bedro
Trend Shake: 40 Indigo heminredningsidéer - DigsDi
Trend Shake: 40 Indigo heminredningsidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*