Inbyggda kontaktpunkter för hemmet

Inbyggda kontaktpunkter för hemmet

En kontaktpunkt är en stjärna i varje rum: det är huvudfunktionen som fångar ögat, och utan den ser varje rum för enkelt och tråkigt ut. Idag ska jag dela med mig av några idéer för att skapa eller belysa en befintlig funktion som byggdes in tidigare.

De mest populära idéerna för sådana funktioner är stora fönster med utsikt, eldstäder, inbyggda hyllor och skärmar, vinklade väggar och välvda tak. Du kan bara välja en eftersom flera kontaktpunkter förstör hela tanken på en accent. Välj eller skapa en funktion och markera den. Låt oss titta på några exempel.

Windows / vyer

Utsikten är en av de mest populära funktionerna att integrera i din rumsinredning. Det här är alltid en vinn-vinn-idé eftersom naturlig skönhet inte kan slå och det finns flera sätt att integrera vyer i din inredning. Du kan välja stora fönster, fönster från golv till tak eller till och med glasade väggar, men inte för många – en glasad vägg räcker för att utsikten ska sticka ut. Om du tar för många får du inte fokus. En sådan lösning ger också mycket naturligt ljus inuti och gör ditt utrymme större – så många fördelar!

Skorstenar

En öppen spis är en mycket populär sak att ta med mysighet inuti, det gör det direkt. Det kan vara en inbyggd eller en vanlig öppen spis, en dubbel eller en hängande eldstad eller någon annan modell som du gillar, och dess inredning bör matcha stilen i rummet: rustik, industriell, minimalistisk och så vidare. Du kan markera eldstaden med metall- eller träpaneler, med marmor eller sten som skiljer sig i färg och konsistens från väggen. Lägg till ved om det behövs, det kan vara en annan mysig accent, eller gå på en mantelpiece med intressanta föremål och voila, en bra kontaktpunkt är klar!

Välvda tak

Ett välvt tak är en fin funktion, det är svårare att bygga, men när du har det – markera det! Om det inte finns några träbjälkar behöver du definitivt några falska balkar för ett vackert utseende. De ger mysighet till rummet, men kom ihåg att de stjäl lite ljus och detta kan göra att rummet ser lite dyster ut. För att undvika detta, ta takfönster i taket och häng några lampor eller ljuskronor från balkarna. På så sätt kan du få utsikten och ett unikt tak.

Hur man hittar en kontaktpunkt i en ro
Vardagsrum utan öppen spis Ett specialinbyggt medium.
20 Vacker vardagsrumslayout med två kontaktpunkter |  Hem .
15 vackra fokuspunkter för Living Roo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*