Imponerande sovrum med tegelväggar

Imponerande sovrum med tegelväggar

Tegelväggar ger industriell chic till rummet och ser organisk ut med vilken stil som helst, från minimalistisk och industriell till shabby chic och vintage. Du kan lägga till bara en vägg som dekorelement i ditt sovrum, eller så kan du göra hela rummet av tegel – det beror på vad du vill lägga till och vilken stil du har valt. Vissa människor tror att tegelväggar huvudsakligen är avsedda för manliga utrymmen, men det är inte sant – det är en bra touch för alla rum, till och med en kvinnlig. Tegelstenar kan vara olika färger, så det är enkelt att hitta en tegelsten till ditt färgschema. Kolla in några exempel nedan och hitta dina egna!

Faux tegelväggar

Om du inte har ursprungliga tegelväggar och vissa är ganska svåra att sätta in, gå till konstgjorda tegelstenar. En konstgjord tegelvägg kan skapas med en väggmålning, tapet och paneler. Du kan måla panelerna vilket utseende som helst eller ge dem ett annat utseende med färger och grundfärger. Moderna väggmålningar och paneler ser väldigt fängslande och naturligt ut, kräver ingen särskild vård och utvecklar inte mögel, vilket är vanligt med riktiga tegelstenar.

Verkliga tegelväggar

Verkliga tegelstenar är en supertrendy idé för alla rum i ditt hem. Med den ursprungliga kåpan eller ombyggnaden är det en bra idé som du aldrig kommer att ångra. I sovrum väljs huvudgavelväggar vanligtvis för att lägga till en accent. Men du kan också prova en av sidopanelerna. Att måla eller kalka tegelstenarna beroende på stilen på ditt sovrum är en cool idé. Du kan ge det alla djärva färger – fuchsia, kricka, senap eller traditionellt med grått, neutralt, rött eller svart. Kolla in de fantastiska idéerna nedan och bli inspirerad!

Endast möbler: Underbart Faux tegelvägg sovrum 75 imponerande.
65 imponerande sovrum med tegelväggar |  DigsDigs |  Tegelvägg.
75 imponerande sovrum med tegelväggar |  Sovrum i tegelvägg, Chic.
75 imponerande sovrum med tegelväggar - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*