Ikeas Spanst för unga människor

Ikeas Spanst för unga människor

Om du är en ung person med en aktiv livsstil, kolla in den här nya möbelkollektionen från IKEA och Los Angeles-baserade designern Chris Stamp. Området kallas SPÄNST, vilket betyder elasticitet på svenska och av en anledning.

SPÄNST integrerar gatukulturen på ett flytande sätt och kännetecknas av designarens typiska stil: monokroma och minimalistiska mönster. För första gången kommer IKEA att erbjuda produkter som basketboll och skateboard. För möbler skapade Stamp ett skärmad skåp för att bättre visa upp det. Samlingen innehåller material som trä, läder och plexiglas för att ge objektet ett fräscht och vinklat utseende.

SPÄNST-kollektionen är ett försök att nå unga genom att titta på inredning från en något annan vinkel. Denna samling gör det möjligt för människor att lagra och visa sina tillhörigheter samtidigt som många av dem vill visa andra människor de kläder, skor och accessoarer som de har. Serien innehåller också några sportrelaterade föremål som väskor eller skateboards. Det är ett nytt sätt att tänka med en minimalistisk design och en svartvit färgpalett, och varje bit är väldigt snygg, bli inspirerad killar!

IKEA + chris stämpel förhandsvisning av street-design samarbete i par
Meubles et articles d'ameublement - Inspirez-vous |  Skoförvaring.
Ikea Stampd Collection Spanst 2018 Bästa coola produkter |  Ikea.
Inter IKEA Group |  Nyhetsrum: SPÄN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*