Ikea Tarva Dresser In Home Decor Cool Ideas

IKEA är ett av de mest kända möbelvarumärkena och vi delar hela tiden några av deras skapelser och sätt att hacka och använda dem inomhus. Idag ska vi prata om den fantastiska byråen för Tarva och deras versioner, gjorda av olika ägare och designers. Denna tidlösa byrå är perfekt för alla inredningar och du kan hugga upp den du vill: måla och spraya den och naturligtvis byta knoppar eftersom de ofta lägger mycket till inredningen. Det kan vara minimalt, skandinaviskt, retro, modernt, glamoröst eller något annat – bara hacka det efter behov och njut!

Färgglada IKEA Tarva byråhackar

Om du älskar djärva färger finns det många alternativ! Först och främst kan du måla din Tarva hur du vill: i en solid färg, med en ombre-effekt, med en lutningseffekt, geometriska mönster eller vilken annan bild och stencil du helst vill. Du kan dekorera din byrå med inlägg, dekorationer, klistermärken, tapeter och till och med ljust tyg och markera det nya utseendet med vackra handtag, knappar eller drag som du tycker passar. Om du behöver en mobil del, lägg din tarva på hjul – det här är en bra idé för en hemmabar.

Övriga IKEA Tarva Dresser Hacks

Färgning är en tidlös idé, eftersom trä alltid är i trend och Tarva byråer redan är fläckade lätt. Du kan välja tyngre och mörkare nyanser. Kombinera färgningen med olika färger: vit, svart, brun, rosa, blå och andra för ett ljusare och mer kontrasterande objekt. Gör fler lådor om det behövs, byt handtag och knoppar, sträcka dig efter fängslande ben – hårnålslådor är raseri just nu. Stenciling, lägga till rullar, geometriska mönster och så mycket mer – det finns så många hack du kan göra! Kolla in de kreativa idéerna nedan och gör din egen renovering!

IKEA Tarva Dresser In Home Decor: 35 Cool Ideas |  Ikea tarva.
IKEA Tarva Dresser In Home Decor: 59 Cool Ideas - DigsDi
IKEA Tarva Dresser In Home Decor: 59 Cool Ideas - DigsDi
IKEA Tarva Dresser In Home Decor: 59 Cool Ideas - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*