Ikea Stockholm Soffa Idéer

Ikea Stockholm Soffa Idéer

IKEAs Stockholm-soffa är nästan en ikon, som nyligen lanserades 2017. Om du letar efter en bekväm soffa med kvalitetsgaranti är det hög tid att ta hänsyn till den.

Sitt- och ryggkuddarna ger bekvämt stöd för din kropp och tar lätt form igen eftersom de är fyllda med mycket elastiskt skum och polyesterfibrer. Det finns tre-sits och två-sits soffor, samt en mängd olika klädsel alternativ. Läder och sammet är de mest populära, med det senare en trendig dekor. Du kan välja grundläggande färger, här skulle jag rekommendera läder, en sådan bit är 100% tidlös, eller prova juveltoner, sammet är den bästa idén här och du kommer att använda den för att lägga till färg i ditt rum. Naturligtvis kan du täcka över soffan som du vill, till exempel genom att täcka den med krämigt linne till ditt rum. Här är några exempel på hur man införlivar Stockholm i ditt utrymme.

Läder Stockholm

Lädersoffor är tidlösa och matchar lätt de flesta dekorativa stilar: industriell, modern, skandinavisk, vintage, Art Deco och många andra. Stockholm-soffan finns i brunt, svart och ljusbrunt läder. Dessa liknar mer grundläggande färger, och den enkla designen av objektet tillsammans med sådana färger gör det superuniversalt. Ett läderstockholm lägger till textur och intresse för ditt utrymme.

Sammet Stockholm

Sammet är en av de hetaste inredningstrenderna, den är mjuk och mysig, inte konstigt att den används så mycket för klädsel. Du hittar Stockholm Soffa i smaragdgräs, gräsgrön, orange och marinblå sammet, det här är djärva färger som ger ett uttalande. Det här är en bra lösning eftersom vi alla vet att smaragder ser mer eleganta ut i juveltoner eller svarta. En färgad sammet Stockholm-soffa gör ett färgstarkt uttalande i ditt utrymme, lägger till färg och kan också användas för att visuellt dela rum i en öppen layout. Detta är en utmärkt lösning för ett monokromatiskt, lynnigt, neutralt eller färgblockerat rum.

Andra idéer

IKEA-möbler hackas så ofta att jag bokstavligen inte kan namnge en bit som inte har hackats. Stockholm-soffor kan också hackas! Byt ben och omkläd soffan om du inte gillar den befintliga klädseln eller om den ser lite illa ut och vill fräscha upp den. Välj ett praktiskt och bekvämt tyg i de färger du gillar. Utskrifter är också välkomna!

IKEA Stockholm Soffa idéer för din inredning - IKEAs Stockholm.
23 IKEA Stockholm soffidéer för din interiör - DigsDi
21 sätt att införliva IKEA Stockholm Soffa i ditt utrymme.
54 Felfria interiörmoderna stilidéer du vill prova på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*