Ikea skrivbordshackar

Ikea skrivbordshackar

Ett skrivbord är ett måste för nästan alla hem: de flesta av oss har, om inte ett hemmakontor, åtminstone ett hemmakontorhörn. Om du är redo att göra det själv är IKEA din väg – dessa möbler kan enkelt hackas för att passa ditt utrymme, eller du kan till och med skapa ditt eget skrivbord från olika IKEA-föremål som du har till hands. Här är de coolaste idéerna vi hittade på internet – välj och skapa!

IKEA skrivbordshackar

Vilka IKEA-skrivbord kan du hacka? Någon typ av skrivbord, faktiskt! Ta tag i ditt Micke-, Gruvan- och Kallax-skrivbord och anpassa det till din interiör. Det enklaste sättet att göra detta är att måla eller måla. Om den vanliga ommålningen inte är något för dig, prova färgblockering vilket är en het trend. Du kan också måla eller fläcka bara en låda eller ett ben och hålla bordsskivan kontrasterande. Spraya benen med metallfärg så får du ett coolt och glamoröst utseende. Täck en låda eller din bordsskiva med kontaktpapper, eller granera bordsskivan med guldblad för att göra den blank och ljus.

Skrivbord med IKEA-föremål

Om du inte har ett skrivbord att renovera, gör ditt eget med IKEA-föremål som du har. Om du behöver mycket lagringsutrymme, överväg att använda byråer som ben – Tarva, Malm och andra byråer eller skänk – och lägg bara en bordsskiva ovanpå. Om du behöver ett snyggt skrivbord med förvaringsutrymme, är en IKEA Alex Ekby-hylla något för dig – bara ställ den på fötterna och voila! Föredrar du lättare mönster? Köp hårnål eller Lerberg-bockben och lägg till en Linnmon-bordsskiva eller ta en bordsskiva från ett IKEA-föremål – ett kaffe- eller matbord som du inte behöver. Bli inspirerad!

21 Häpnadsväckande inspirerande Ikea-skrivbordshackar som är överkomliga och Ea
14 inspirerande Ikea-skrivbordshackar som du kommer att älska |  Ikea skrivbordshack, Ikea.
15 Super Clever IKEA skrivbordshackar - Craftsy Hac
Hur man gör en DIY Plank Top Ikea Cabinet Desk  Ikea skrivbordshack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*