Ikea Sko Skåp Hacks

Ikea Sko Skåp Hacks

Vi kan bara inte få nog av IKEA-hack! Dagens sammanställning ägnas åt de bästa IKEA-skåphackarna – låt oss utforma din entré som bäst utan att offra utrymme.

IKEA Bissa skåphackar

IKEA Bissa är ett snyggt och mycket enkelt litet skoskåp som kan användas i ditt entréområde. Du kan till och med hugga den här lilla biten på ett antal olika sätt för att göra den mer lämplig. Att måla fodralet är den mest uppenbara idén, och du kan lägga till knoppar eller handtag – de saknas i grundversionen. Täck skåpet med ett vattenfallsträ för ett rikt utseende, eller använd kontaktpapper som papper. B. Marmor för att få det att se dyrt ut.

IKEA Hemnes skåphackar

Hemnes skoskåp är också mycket enkla och enkla förvaringsartiklar, och hur kan du hacka dem för att passa ditt interiör? Målning och färgning är den mest populära idén för att ändra utseendet på den bit du vill ha. Välj en färg som passar ditt utrymme och lägg till en kontrasterande bänkskiva så att pjäsen sticker ut. För att skapa en rustik känsla, färg bara in den med lite vacker nyans. Att byta över knappar och handtag kan räcka för ett nytt utseende, och det tar inte lång tid. Några andra idéer kan inkludera träpaneler, täcka med kontaktpapper med valfritt tryck inklusive trästruktur etc. – använd din fantasi för att skapa ett unikt stycke!

IKEA Trones skåphackar

IKEA Trones är ett neutralt stycke som tar lite plats eftersom det är platt och perfekt för förvaring av skor. Hur anpassar jag det? Om du inte är nöjd med färgen, måla om den eller dekorera den med decoupage. Lägg till en bordsskiva som matchar ditt utrymme: ljust trä, rikt färgat trä, vitkalkat trä och så vidare. Du kan också byta dörr och lägga till knappar eller drag för mer bekvämlighet.

20 IKEA Hemnes skoskåp som du kommer att älska |  ComfyDwelling.c
Skoförvaringsarkiv - IKEA Hacke
Skoförvaringsarkiv - IKEA Hacke
En enkel IKEA Hemnes skoskåpshack - NewlyWoodwards |  Ikea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*