Ikea Pax garderobshack

Ikea Pax garderobshack

IKEA är känt för sina enkla och tidlösa mönster som lätt passar i de flesta rum. Vi fortsätter att dela idéer om hur du kan integrera dem i din inredning och hacka dem vid behov. IKEA Pax garderob är en enkel och cool bit att lägga till i dina kläder och skor, även om du kan säga att det ser för vanligt eller till och med billigt ut. Om du tror det är det inte ett problem: du kan hacka det så att det passar ditt rum perfekt, ser superfet och till och med gör ett uttalande. Jag har förberett några idéer som kan inspirera dig. Låt oss börja.

Berörd spegel

Speglar är en bra idé att lägga mervärde till dörrarna till en Pax-garderob. Du kan byta Pax på olika sätt och du kan ge dörrarna ett annat utseende – modern eller vintage. Du kan välja inramade spegeldörrar med iögonfallande handtag eller spegeldörrar med korsramar för ett klassiskt utseende. Ramarna kan inte bara vara vita – prova skifferblå, dämpad grön, marinblå eller någon annan nyans som passar din heminredning. En enklare idé är att sätta små utskurna speglar på dörrarna och några knappar – en sådan hack tar inte mycket tid och ser cool ut.

Byt själv färger eller dörrar

Det mest populära IKEA Pax-hacket är ommålning eller byte av dörrar helt. Den första är ett enkelt hack: måla dörrarna den färg du gillar och som passar ditt interiör: allt från rodnad till smaragd är välkommen! Hitta några kreativa handtag eller knoppar som matchar det nya utseendet: läderhandtag, mässingshandtag, vintageknappar eller andra delar. Att byta dörrar blir lite knepigare, men det är värt det! Ta bort befintliga dörrar och installera trä- eller plywooddörrar, eleganta gjutna paneler eller släta och glänsande glasdörrar. Handtagen och knapparna är tillbaka till dig och det utseende du vill uppnå.

Andra idéer

Några andra idéer kan inkludera att byta handtag för att få Pax att se mer elegant ut och sätta svala paneler i dörrarna – färgglada blå och röda accenter gör att dörrarna sticker ut. Gör din garderob mer kreativ med runda knappar i olika höjder. Mitt favorithack är att täcka dörrarna med tryckt tyg – wow, så coolt! Bli inspirerad och hacka din pax!

Hacka IKEA Pax i en helt anpassad garderob - Erin Kestenba
5 IKEA Pax-hackar även nybörjare som gör det
24 IKEA Pax garderobshackar |  ComfyDwelling.c
10 favorit Ikea Pax garderobshacks från Designe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*