Ikea ottomanska och puffhackar

Ikea ottomanska och puffhackar

Varje vardagsrum, även det minsta, behöver en ottoman, en pall eller åtminstone en golvkudde. Om du inte har en och inte är redo att köpa något är det hög tid att göra det själv! Vi har förberett ett antal idéer för att skapa dina egna IKEA-artiklar – renovera en befintlig artikel eller skapa en ny IKEA-artikel. Fördjupa dig!

IKEA ottomanska och pallhackar

Vilka IKEA-föremål kan du renovera? Det finns faktiskt många idéer att välja mellan, men vi valde IKEA Bosnas och Karlstad för att visa hur man ska upprepa dem. När du tar Bosnas kan du helt enkelt lägga till ett nytt skyddsskydd som passar perfekt för din interiör. När du har en Karlstad till hands, renovera den med tyget du gillar. Alla andra IKEA-pallar och fotpallar kan fräschas upp med nya tyger och sprayfärger – spraya benen om du har dem.

Ottomaner och avföring från IKEA-föremål

Om du inte har en färdig ottoman eller ottoman till hands, gör din egen med vad du äger! En av de mest populära styckena för renovering är IKEA lacksoffbord, som kan målas och stoppas för att passa ditt vardagsrum. Du kan också lägga till ett skyddande fodral om du behöver ett mycket snabbt hack. IKEA Vittsjo-bord är en utmärkt bas för att skapa en fräsch och elegant ottoman eller till och med en stoppad bänk. Lägg till en vadderad kudde och spruta ramen med sprayfärg för ett coolt utseende. IKEA Knagglig-lådor, IKEA Frosta-pallar och andra föremål kan förvandlas till snygga pallar. Du kan också sy några ottomanska med IKEA-tyger och insatser, eller renovera en befintlig bit med IKEA-tyger eller mattor. Lägg till en touch av stil i ditt vardagsrum!

15 IKEA ottomanska och puffhackar att försöka |  ComfyDwelling.c
9 Lätt och cool DIY IKEA ottomanska och puffhackar - Shelterne
15 IKEA ottomanska och puffhackar att försöka |  ComfyDwelling.c
15 IKEA ottomanska och puffhackar att prova (med bilder) |  Ikea bänk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*