Ikea nattdukshacks

Ikea nattdukshacks

Ett nattduksbord är ett måste för alla sovrum: du kan placera alla små saker du behöver där och enkelt hitta dem. Även om ditt sovrum är litet kan du ha ett litet flytande nattduksbord eller hylla – idag ska vi visa dig dessa och många andra möjliga alternativ från IKEA-föremål! Här hittar du inte bara IKEA nattdukshackar utan även nattduksbord tillverkade av andra IKEA-delar. Låt dig inspireras!

IKEA Nightstand Hacks

När du har ett IKEA nattduksbord klart, upprepa det för att ge det ett nytt liv! Oavsett om det är ett IKEA Hemnes, Tarva, Malm eller något annat nattduksbord, kommer hacking inte att vara så svårt: ta fläcken eller måla och gå! Välj en look som passar din sovrumsinredning och skapa din egen nya bit. Om du fläckar hela stycket, benen eller lådorna, eller målar och målar om vissa delar eller hela och naturligtvis lägger till nya handtag eller drag, blir ditt nattduksbord ett nytt stycke. Du kan också lägga kontaktpapper i lådorna eller öppna förrådsrum för ett mer fängslande utseende.

Sängbord från IKEA-artiklar

Inget nattbord? Oroa dig inte, om du har några IKEA-artiklar till hands kan du göra en. Först och främst är det IKEA snap-in- och Tarva-byråer, som kan renoveras på ett antal sätt för att skapa ett nattduksbord – de erbjuder massor av förvaringsutrymme – lådor och du kan skapa öppna förvaringsutrymmen också. Färg, måla, ta bort och lägg i lådor, lägg till handtag och drag och gör ditt nattduksbord fantastiskt! Knagglig-lådor, Mosslanda-remsor, massor av speglar, Kallax-förvaringsenheter och många andra delar från IKEA kan användas för att göra ett coolt nattbord. Kolla in bilderna för inspiration!

25 IKEA nattdukshackar som är värda att fästa - DigsDi
DIY-nattduksbord.  Ikea hackar, TRYSIL från Ikea.  #diy # nightstand.
25 IKEA nattdukshackar som är värda att fästa - DigsDi
nattduks remix |  Ikea nattduksbord, Hemnes nattduksbord, Ikea hemnes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*