Ikea Micke-skrivbord

Ikea Micke-skrivbord

Vi kan inte leva utan IKEA och deras tidlösa och enkla mönster! Pjäsen vi ska prata om idag är Micke-skrivbordet med ett enkelt och rent utseende som passar nästan alla rum. Du kan kombinera den med andra skrivbord eller lådor eller lämna den som den är. Låt oss ta en titt på hur du kan integrera detta skrivbord i interiören.

Nullity

Om det finns en tjej i huset, använd ett Micke-skrivbord som en fåfänga: det här är en söt lösning att gå med. Sätt ett Micke-skrivbord, en bekväm glamourstol, ett par speglar, bättre upplysta om fönstret är brett, konstverk och blommor är ditt. Du kan förvara smink i en lådanhet bredvid skrivbordet eller lägga till några akrylarrangörer. Du kan förtrolla skrivbordet lite: byt benen mot mässing eller lägg till en pastellfärgad topp på toppen.

Arbetsplats skrivbord

Behöver du en arbetsyta? Det finns inget som ett Micke-skrivbord! Placera den vart du vill och lägg till en bekväm stol, konstverk, nålskivor och hyllor. Placera en lådenhet från samma samling för att användas för förvaring. Det som är så coolt vid Micke-skrivbordet är att det ser väldigt universellt ut och passar enkelt in i många interiörer, från glamoröst till humörfullt. Tror du att det inte passar så bra? Inga problem, hacka ditt micke-skrivbord för att göra det perfekt. Det finns massor av handledning som du kan prova. Ibland räcker det bara att ändra färg på lådan.

skrivbord

Micke-skrivbord kan bli ett vackert lärande för ditt barns rum, det är perfekt för barn. Om du har en modern eller skandinavisk inredning kan du lämna skrivbordet som det är, men om inte – låt fantasin springa vild och hacka skrivbordet. Lägg till en pop i djärv färg på skrivbordet för att hålla barnen glada och göra lärandet roligare. Dessa kan vara färgglada lådor, toppar eller bara kanter. Lägg till hyllor eller lådor för förvaring.

Andra idéer

Amazon.com: IKEA MICKE Skrivbord, vitt: möbler & dec
MICKE Skrivbord, vitt, 105x50 cm - Handla här - IKEA |  Micke skrivbord, Ikea.
Ikea MICKE-skrivbord, vit-73x50 cm: Amazon.co.uk: Kitchen & Ho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*