Ikea huvudgavelhackar

Ikea huvudgavelhackar

Ditt sovrum är kanske det viktigaste rummet i ditt hus eftersom det är här du slappnar av, det är här du vaknar och en stämning hela dagen. Det är därför det är viktigt att hålla ditt sovrum svalt och snyggt, och din säng ska vara super bekväm och funktionell när det behövs – det här är mittpunkten i rummet. Även om många sängar idag kommer utan sänggavel kan du göra en eller hugga en befintlig för att lägga till dekorativt värde och funktionalitet i sängen. Jag har förberett några häftiga IKEA-sänggavelhackar för att inspirera dig: några av dem är IKEA-gavelhackar, andra är vanliga huvudgavlar som har blivit förnyade med IKEA-artiklar – kolla in det och göra lite hantverk!

Huvudgavlar med förvaringsutrymme

Förvaringsgavlar är mycket praktiska: de erbjuder extra förvaringsutrymme och du har inte längre sängbord! Detta är en perfekt idé för ett litet sovrum och alla stora om du vill ha ett snyggt, minimalistiskt utseende. För att få lite lagringsutrymme kan du skapa en sänggavel av IKEA Trones-skåp – det här är en mycket effektiv idé. Ta ett mandalt huvudgavel och lägg till hyllor för öppen förvaring. Fäst Ribba- eller Mosslanda-remsor på huvudgaveln för att skapa dolt förvaringsutrymme. Två Alex-enheter med en träbänkskiva är en cool idé att förvara massor av saker i.

Klädda huvudgavlar

Ett stoppat huvudgavel är en tidlös klassiker som ger rummet en mjuk och mysig känsla och, beroende på valt tyg, något annat. Du kan prova olika färger, mönster och tyger som passar din sovrumsstil och göra ett djärvt uttalande med din sänggavel. Du kan också linda ditt huvudgavel i väv – gå efter läder eller vilket tyg du vill och du får det ett 70-talsinspirerat utseende. Kombinera klädsel och lägg till lagringsutrymme i ditt huvudgavel för maximalt resultat!

Andra sänggavlar

Gör ett vinklat huvudgavel av rottingband och Ivar-paneler – sockerrör är mycket populärt just nu och det ger utrymmet en utomhuskänsla. Bekant kontorspaneler kan användas för att skapa ett elegant, överdimensionerat huvudgavel. Klä upp ett befintligt huvudgavel i vittrat trä för en rustik känsla. Gör ett bekvämt och trendigt huvudgavel av en gemensam kudde som hänger direkt på väggen – det här kommer att ge ditt sovrum en kantig touch.

Dessa 35 IKEA-produkthackar är så lysande att du önskar dig.
15 coolaste och djärvaste IKEA-huvudgavelhacks |  ComfyDwelling.c
IKEA Mandal Headboard Hack som inte kommer att skada väggen |  Ikea.
16 Ikea Hack Headboard Pictures From The Best Collection - Little.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*