Ikea Hacks för vardagsrum

Ikea Hacks för vardagsrum

Om du har några IKEA-delar som du kan hacka och återanvända kan du få väldigt snygga föremål för att dekorera ditt vardagsrum. Behöver du idéer? Varsågod!

Soffor och stolar

Huvuddelen i alla vardagsrum är en soffa eller kärleksstol, och om du letar efter en cool IKEA soffhack – här är de! IKEA Ektorp, Stockholm, Karlstad Soffor och Ekebol Couch kan få ett helt nytt utseende med färg, nya ben och naturligtvis nytt tyg – omkläd delen som passar ditt rum. Om du behöver stolar också, ta en Loksta-stol och ge den ett nytt liv med ett nytt lock eller Tullsta-stol och kuddar, eller till och med binda kuddarna igen för ett helt nytt utseende.

Förvaring och TV-enheter

Förvaringsutrymme är ett måste för alla rum och vardagsrum är inget undantag. Det finns massor av idéer du kan göra verklighet: renovera Expedit, Kallax, Besta, Ivar, Stockholm och andra enheter beroende på vad du behöver och vilken storlek och stil du letar efter. Dekaler, färg, kontaktpapper, nya ben och till och med bänkskivor ger dessa enheter ett nytt utseende och ger ditt utrymme en elegant förvaringsenhet.

Hemstänger

En hemmabar är en valfri sak, vissa av oss har det, andra inte, och du kanske föredrar att flytta den till matsalen eller till och med ditt kontor. Hur som helst kan snygga husstänger tillverkas av IKEA verktygs- och köksvagnar eller, om det behövs, även från enheterna Ivar, Kallax, Valje och Vittsjo som har överansträngts med kontaktpapper, sprayfärger och rullar.

Kaffe och sidobord

Sist men inte minst, det finns soffbord och sidobord gjorda av IKEA-enheter. IKEA Vittsjo-bord kan hackas till snygga soffbord eller tuftade pallar efter behov. Du kan också göra några coola caddies eller bord av Frosta-avföring eller till och med Eket-skåp. Läs några DIY-saker för dessa enheter under bilderna och gör lite hantverk!

IKEA Hack: Expedit in Long Storage Unit - Honeybear Lane |  Hem .
15 IKEA-hack för att förvandla din levande ro
48 coolaste IKEA vardagsrumshackar |  ComfyDwelling.c
11 Praktiska och eleganta DIY IKEA-hackar för vardagsrum - Shelterne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*