Ikea Hacks för din entré

IKEA är kanske ett av de mest kända möbelmärkena som erbjuder enkla och neutrala möbeldesigner som fungerar bra i modern inredning. Men om du vill kan du anpassa dem så att de passar ditt utrymme. Det finns massor av idéer och handledning där ute för att hacka en IKEA-bit för alla rum som ändrar och inte ändrar dess funktion. Idag tittar vi på några sätt att hacka IKEA-möbler och föremål till din entré. Låt dig inspireras!

Entrébänkar

Den mest populära biten att placera i en entré är en bänk som är bekväm för både sittande och förvaring. Du kan ta IKEA Mockelby, Skogsta, Bjursta eller någon annan bänk eller till och med ett bord och sedan bara måla om, stencilera eller till och med stoppa bänken för att göra det bekvämare att sitta på. Använd alla typer av färger och tyger som passar perfekt med ditt utrymme. Du kan lägga till metalliska accenter på bara benen eller måla hela biten. Du kan byta ut bordsskivan eller sittplatsen för en bättre – en kontrasterande färg eller en stoppad – och prova många fler idéer.

Inkommande lagringsenheter

Förvaring är mycket viktigt för alla rum, särskilt för entréer där du behöver bära dina halsdukar, hattar, hattar, handskar och alla slags skor som du bär. Ingångarna är ofta små och du kan inte hitta en lämplig enhet för alla tillbehör, men oroa dig inte – ta en IKEA-bit och hacka den för en cool förvaringsartikel.

Låt oss börja med konsoler som inte har mycket utrymme men ändå låter dig lägga dina små saker där. IKEA Micke-skrivbord tenderar att vara snygga och luftiga, så de ser inte skrymmande ut eller kräver många modifieringar. IKEA Lisabo-skrivbord och IKEA Kallax-enheter är också fina delar som kan förvandlas till bekväma konsoler som inte tar mycket plats.

Förvarings- och skoskåp och hyllor är mycket viktiga för entréområden, och IKEA Trones, Metod, Hemnes, Bissa, Expedit, Malm och Ivar kan hackas i snygga bitar för alla ingångar. Det finns massor av idéer som måste implementeras: måla, stencilera, lägga till bänkskivor, ben eller göra flytande delar och mycket mer! Bli inspirerad!

32 coola IKEA-hackar för din entré |  Lägenhet inredning, Ikea.
15 IKEA Hacks för små Entrywa
15 IKEA-hackar för din entré - förvarings- och mudroomförvaringside
32 coola IKEA-hackar för din entré |  Ikea, Ikea hack, Rustik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*