Ikea badrumshackar

IKEA kan vara det mest populära möbelverket i världen, men det är ganska enkelt och neutralt, så många husägare väljer att hacka det. Hacking låter dig ändra inte bara utseendet utan också användningen av möblerna. I den här sammanställningen ser du båda typerna av hack – och alla är för badrum.

Fåfänga

Om du behöver en fåfänga kan du göra den från IKEA-föremål – IKEA Kallax-enheter, Bekvam-vagnar, Hemnes diskbänkar eller till och med silver. Metod-skåp kan också monteras på väggen för att skapa en elegant flytande fåfänga. Hur kan du hacka dessa objekt? Fläck, måla om, lägg till en elegant bänkskiva, gör en utskärning i pallen för att rymma ett handfat. De flesta av dessa delar har förvaringsutrymme – öppet förvaringsutrymme – där du kan förvara handdukar, tvålar och andra föremål.

läger

Inget badrum klarar sig utan förvaringsenheter, så du kan förvara Kallax-hyllor, IKEA-lackhyllor, IKEA-troner, Fintorp-caddies och andra föremål. Lägg till galvaniserade rör i lackhyllorna och skapa ett stort hyllsystem. IKEA-troner kan målas och väggmonteras. Arrangörshållare för toalettpapper kan fästas på väggen. Pluggis-systemet och Knagglig-lådor kan fästas på väggarna eller krokarna för att hålla små saker. Var kreativ och skapa något som bäst passar ditt badrum.

Andra idéer

Gör en matta av IKEA Platta-trall, ett Bekvam-kryddställ kan förvandlas till en toalettpappershållare, liksom Grundtail-skenan. En IKEA Heine-bokhylla kan förvandlas till en snygg och enkel caddy. Olika hållare och skenor kan sprutas med fin metallfärg för att hålla dina handdukar och andra föremål. Få fler idéer nedan!

De bästa IKEA-badrumshackarna från Pinterest - Lon
10 IKEA-hack som gjordes för liten badrock
IKEA NORDEN Sink Hack |  Badrumshackar, Ikea hackat badrum, Ikea synd
11 IKEA-badrumshackar - nya användningsområden för IKEA-artiklar i Bathro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*