Ight Filled Minimalist Home

Ight Filled Minimalist Home

Arkitekturstudion 314 designade ett hus som skulle upplevas som ett scenografiskt utrymme – och förvandlade huvudvolymen till en scen där skådespelare ”genomför” sin vardag. Arkitekterna säkerställde också användarnas integritet genom att stänga huset med ett gardinliknande yttre skal med asymmetriska, kurviga utskärningar. Staketet som omger fastigheten omsluter byggnaden elegant, kramar volymen och kompletterar en teaterbild i förortssammanhang i Glyfada, Grekland.

314-arkitekturen definierade det fyra våningar radhuset med två sovrum, ett sovrum och ett kontor på översta våningen, som kännetecknas av minimalistiska, ljusa interiörer. Detta resulterar i ljusa, moderna utrymmen som är spridda över huset. Både byggnadens interiör och exteriör representeras av vita ytor som vit marmor och vitmålad betong för golv och trappor.

På entréplanet finns matsal och vardagsrum, som delar samma öppna yta som köket. Vardagsrummet fyller ett dubbelt höjdutrymme med ett av sovrummen som vetter mot det. De omfattande skjutbara glasdörrarna ger dig en fantastisk utsikt över trädgården och utomhuspoolområdet och förbinder sömlöst inomhus- och utomhusutrymmen.

På andra våningen finns två sovrum, alla med eget badrum. En av dem har utsikt över vardagsrummet, vilket gör inredningen mer dynamisk och intressant att läsa samtidigt som man upprätthåller anslutningen mellan rummen. Sovrummet designas också av vita ytor, minimalism och ljusstyrka. Höjdpunkten är tilltalande speglar med ljuspunkter som pekar mot stjärnor på natthimlen.

Drömmande och lättfyllda minimalistiska hem i vitt - DigsDi
Gå in i det minimalistiska ljusfyllda hemmet för konstnärer Imran.
Topp 3 tips för att skapa en lättfylld husförlängning  Minimal.
Luftig och lättfylld lägenhet med glasväggar och mässing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*