Idéer till förvaring av badrumshanddukar

Idéer till förvaring av badrumshanddukar

Förvaring är en av de viktigaste sakerna att tänka på när du utformar och dekorerar ditt hem, och det kan vara svårt. Till exempel har vi alla handdukar i våra badrum och hur det kan förvaras kan vara ett mysterium, särskilt när du inte har tillräckligt med utrymme för några möbler. Här är några idéer för hur du håller handdukar i ett badrum med stil och maximal komfort.

Förvaringsmöbler

Förvaringsmöbler är den enklaste och mest populära idén som du tänker på när du tänker på handduksförvaring. Om du har ett stort badrum är det inte ett problem: ta ett snyggt glasskåp eller skåp, skaffa dig ett stort träförvaringsobjekt och dina handdukar är på plats. Om du har ett litet badrum måste du använda mer kreativa lösningar som: B. dölj handdukarna i fåfänglådorna eller använd flytande hyllor eller andra knepiga hyllor för att förvara dina handdukar. Sådana hyllor sparar plats på ditt golv och om du lägger dem i ett besvärligt hörn kommer de också att använda dem.

Andra idéer

Om du inte har plats för möbler eller om du inte känner för det finns det fler idéer att prova. Om du kan bygga några smala hyllor i dina väggar är detta en utmärkt lösning för att frigöra utrymmet och troligtvis dela det. Korgar och skålar av alla slag tar dina handdukar fram och väggmonterade hållare och räcken sparar mycket utrymme. Om det finns tillräckligt med utrymme kan du alltid placera stegar eller flera skenor för handdukar. Detta är en bra lösning. Bli inspirerad!

9 bra idéer till handdukförvaring i ditt vilrum |  DIY handdukar, DIY.
20 riktigt inspirerande DIY-handduksförvaringsidéer för alla små.
Bra DIY badrumshandduksförvaringsidéer #badrumsdekoration.
47+ Idéer Badrumshylla över toalettförvaring Idéer Handdukar - Badkar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*