Idéer om Boho-dekortillbehör

Idéer om Boho-dekortillbehör

Boho-stil i all sin skönhet är för närvarande den mest populära stilen för heminredning, oavsett om du kombinerar den med modern, vintage, samtida eller rustik från mitten av seklet. Mest av allt, om du är osäker på hur du ordentligt kan ta bort en sådan inredning i ditt hem, är det viktigaste du behöver veta att boho-inredningsstilen handlar om detaljer. Tung användning av skiktade textilier, nödställda och felaktiga föremål, mångsidiga tillbehör – se vår guide till alla dessa delar nedan!

Lägg till fler textilier

Att använda textilier är nyckeln till ett bohemiskt utseende. Mattor, gobelänger, filtar, kast och väggklädsel är ett perfekt sätt att inreda ditt boho-utrymme utan att bryta banken och på allvar ändra inredningen. Layering av mattor är ett klassiskt bohemiskt designtrick – det skapar ett mer visuellt intressant utrymme. Var inte heller rädd för att blanda ihop mönster. Om utrymmet är utformat korrekt smälter allt ihop och ser sömlöst ut. Macrame väggbeklädnader är en ny trend, men de lägger till textur och djup i ett rum.

Förbättra ditt accent- och tillbehörsspel

Tillbehör är ett utmärkt sätt att behålla den bohemiska estetiken. Inget glänsande och nytt behövs – få all inredning att se ut som den har samlats genom åren. Vintagebutiker är din bästa insats för detta och piska ut eventuella familjeodlingar eller antikviteter som kan ha samlats på din vind! Om du införlivar naturen i din dekor genom att integrera suckulenter, spindelväxter eller vinrankor får du viktiga bonuspoäng. Marockansk-inspirerade avföring är roliga sätt att lägga till mer sittplatser eller lounge i ett rum. Lyktor, vintagekronor och hängande lampor är de bästa platserna för att lysa upp ditt rum. Och kom ihåg att även om bohemisk stil är ganska eklektisk, kan den fortfarande vara elegant och glamorös. Så var inte rädd för att prova en utsmyckad ljuskrona eller tjock guldramad spegel. Kolla in idéerna nedan för lite inspiration!

30 Bohemian Decor Ideas - Boho Room Style Decorating and Inspirati
20 bästa bohemiska dekoridéer - DIY Boho Decorating Ti
30 bohemiska heminredningsidéer för ett Boho Chic-utrymme |  Boho bor.
Bohemian Decor - 40+ Boho Room Decor och Bohemian Bedroom Ide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*