Idéer med toppklädsel med fyrkantig hals

Idéer med toppklädsel med fyrkantig hals

Idag ska jag prata om den fyrkantiga toppen, något du kanske har sett många gånger men förmodligen inte har lagt för mycket uppmärksamhet åt. Och det är okej. Det är faktiskt något som får dig att se bäst ut på ett mycket diskret sätt. Så du bör inte märka den fyrkantiga halsen och bara må bra att titta på den utan att verkligen veta varför. Som med andra lågmälda plagg är det ganska enkelt att forma och ta av. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna med fyrkantig topp. Låt oss nu kolla in det.

Västtopp med röd fyrkantig hals med svarta och vita randiga shorts


källa

För att starta den här coola listan med outfitidéer ska jag visa dig en mycket iögonfallande och unik outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en röd västtopp med fyrkantig hals och para ihop den med mini-shorts i svarta och vita ränder. För skorna kan du bära svarta balettlägenheter för att se avslappnad och ren ut. Använd en svart choker för en extra snygg touch.

Svart, kortvarig västtopp med en fyrkantig halsringning och en midjekjol med hög midja

svart, kortklippt västtopp med en fyrkantig halsringning och en midjekjol med hög midja och figur
källa

Detta är en mycket minimal och klassisk tvådelad klänning som är perfekt för semi-formella till formella evenemang. För att forma denna outfit kan du ha den här klänningen med den övre delen som en svart fyrkantig väst och den nedre delen är en midiklänning i bodycon. Använd en öppen ankelrem med öppen tå för en feminin touch.

Lime Green Square båthalsad tröja med blå jeans

Ljusgrön, fyrkantig tröja med fyrkantig båthalsring och blå jeans
källa

Detta är en mycket uppfriskande och lågmäld sexig street outfit. Bär en ljusgrön båthalsring och en beskuren, figur-kramad tröja för toppen. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. Bär vita sneakers med dina skor för en avslappnad look.

Svart t-shirt med fyrkantig hals och burgundy joggerbyxor

Långärmad T-shirt med svart fyrkantig urringning och burgundy joggbyxor
källa

Här är en väldigt avslappnad outfit som du kanske vill ha på dig för att shoppa eller hemma hos en vän. För att uppnå detta utseende kan du bära en långärmad t-shirt med en svart fyrkantig halsringning. Koppla ihop den med vinröda joggbyxor. Använd vita löparskor för att se avslappnade och sportiga ut.

Kort linne med svart fyrkantig urringning och jeans

kort linne med svart fyrkantig urringning och jeans
källa

Här är en mycket enkel helt svart outfit som kan få dig att se snygg och lågmäld ut när du vill visa upp hud på midjan. För att forma den här kläderna, använd en kort svart fyrkantig hals och koppla ihop den med svarta skinny jeans. Bär vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Vit puffärmad ruffad blus med fyrkantig hals och jeans

vit blus med volanger och fyrkantig halsringning och jeans
källa

Det här är en vacker blus med massor av snygga detaljer. Det är en vit, beskuren blus med puffärmar och en fyrkantig halsringning och en knäppt fåll. Du kan kombinera blusen med blå skinny jeans med hög midja. Använd ljusrosa spetsiga klackar för att se mer elegant och feminin ut.

Svart och röd horisontell randig beskuren tröja

svart och röd horisontell randig beskuren tröja
källa

För att se snyggare eller till och med lite mer aggressiv ut, använd färgkombinationen svart och röd på din outfit. Till exempel kan du bära en svart och röd, horisontellt randig, figur-kramad, beskuren tröja för toppen. Bär den med marina skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Svart, långärmad, beskuren topp med fyrkantig urringning och smala jeans

svart, kortärmad, beskuren topp med fyrkantig urringning och smala jeans
källa

För att uppnå ett balanserat och lågmäld sexigt utseende, prova denna helt svarta outfit. Bär en svart tröja med fyrkantig klippning på toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta ballerinor så att outfit ser snyggt och avslappnat ut.

Ruffleblus med svarta byxor med vida ben

Ruffleblus med svarta byxor med vida ben
källa

Det här är en semi-formell outfit som du kan bära på ett företagsevenemang när du inte vill klä dig elegant eller sexig. För att uppnå detta professionella utseende kan du bära en svart blus med en fyrkantig hals och en krage fåll. Bär den med svarta byxor med vida ben och rosa klackar för att göra din outfit komplett.

Svart fyrkantig halsad paljettavskuren tank med minishorts

svart, fyrkantig, paljetterad tank med minishorts
källa

En helt svart outfit ser vanligtvis mörk och seriös ut, men den här ser ganska avslappnad och uppfriskande ut tack vare minishortsen. Du kan definitivt bära detta till en avslappnad utomhusfest. Bär bara en svart beskuren linne med paljetter och en fyrkantig halsringning och svarta mini-jeansshorts. Använd svarta hälklackade sandaler för att ge en feminin touch till utseendet.

Vit skalblus med fyrkantig fåll och svarta sidenbyxor

vit fyrkantig blus med kantad fåll och svarta sidenbyxor
källa

Här är en väldigt damliknande outfit som kan få dig att se vacker och lättillgänglig ut. För att forma det här utseendet kan du bära en vit kortärmad blus med en korsad fåll och en fyrkantig halsringning, samt svarta sidenbyxor med vida ben. Använd svarta platåklackar med öppna tå för att komplettera din outfit med elegans och stil.

Vit långärmad topp med svarta skinny jeans

vit långärmad topp med svarta skinny jeans
källa

För dig som letar efter en mysig och diskret affärsavslappnad outfit, här är en för dig. För toppen, använd bara en vit långärmad blus med en fyrkantig halsringning. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att göra utseendet komplett.

Ljusgrön och vit randig väst med ljusblå jeans

ljusgrön och vit randig väst med ljusblå jeans
källa

Här är en mycket unik topp som kan få dig att se uppfriskande och luftig ut. Bär en vit och ljusgrön knapphalsväst för att uppnå detta utseende. Koppla ihop den med ljusblå skinny jeans och vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Vit virkad spetsskuren topp med ljusblå pojkvänjeans

kort topp i vit virkad spets med ljusblå pojkvänjeans
källa

Detta är en mycket intressant outfit som försöker sätta ihop en feminin topp med snygga byxor. För att uppnå detta utseende, ha en kort, kortärmad tröja med vit virkad spets. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans med manschetter och vita sneakers.

Rutig ruffle topp med svart fyrkantig hals och blå jeans

svart rutig topp med rund hals och blå jeans
källa

Här är en vacker och lågmäld sexig street outfit som verkligen kan få dig att lysa. Toppen är en svartvitt rutig, kortklippt västtopp med en fyrkantig halsringning och ringad fåll. Kombinera den med blå midja med hög midja och svarta balettlägenheter för att göra det här fantastiska utseendet.

Här är de fyrkantiga idéerna för halsringningsutrustning som jag vill dela med dig. Om de är väldigt nya för dig är det en fantastisk sak eftersom det kan vara en chans för dig att utöka ditt outfit-spel lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*