Idéer med kostymdräkt med dubbelbröst

Om du behöver klä dig formellt för jobbet är det här platsen för dig. Medan de flesta tror att när du kan bära affärsavslappnade kläder för jobbet är det mycket roligare, det är vad det är. Om du bara kan bära formella kläder finns det ingen kontroll över det. Vad du kan kontrollera är hur vacker du vill att din formella outfit ska se ut. Idag har jag något speciellt för dig. Om du letar efter en dräkt som är mer unik och damliknande är det här blogginlägget på den dubbla bröstet för dig. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna med dubbla bröst. Låt oss kolla upp det.

Svart dubbelknäppt kostym med häl i ankelremmen


källa

För att börja med den här listan över formella kläder vill jag först visa dig ett mycket enkelt och rent utseende som bara är en kostym och klackar. För att uppnå det här utseendet, använd en svart dubbelkorsad kostym med en vit övre topp. Använd dem med svarta klackar med öppen tå för ett rent, elegant utseende.

Svart dubbelbyxad kostymjacka med matchande, flytande shorts

svart dubbelknäppt kostymjacka med matchande flytande shorts
källa

Om du vill se mer ungdomlig och lite mindre seriös ut, här är en bra kostymidé med shorts. En svart dubbeljacka och en svart blus med rund hals är det perfekta komplementet till denna outfit. Kombinera dem med svarta, eleganta, flytande shorts och svarta klackar för att komplettera outfit på ett vackert och unikt sätt.

Grå dubbelknäppt tweed kostym med svart tröja med tröja

grå tweed dubbelknäppt kostym med svart tröja
källa

För de av er som är vana att klä sig hela tiden, här är en något nedtonad men ändå ganska kraftfull outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå tweed-dubbelknäppt kostym med svart turtleneck. Använd svarta spetsiga klackar för att skorna ska se eleganta ut.

Svart dubbelknäppt kostymjackaklänning

svart dubbelknäppt kostymjackaklänning
källa

Om du är chef och chef och dyker upp på en årlig företagsmiddag, finns det en god chans att du vill se bäst ut medan du behåller ditt vanliga kraftfulla utseende. Med detta kan du helt enkelt bära en svart dubbelknäppt jacka med klackar för att se sexig ut och ändå se aggressiv ut.

Svart dubbelknäppt slim fit kostym med vit väst

svart dubbelbredd slim fit kostym med vit väst
källa

Denna outfit är förmodligen det enklaste sättet att bära en dubbelknäppt kostym. Ett trick är att leta efter en kostym som passar perfekt så att du ser smal ut. Bär till exempel en tunn svart dubbelkorsad kostym med en smal väst och svarta klackar för att se formell och minimalistisk ut.

Svart kostym med en ljusblå blus och en öppen häl med ankelband

svart kostym med ljusblå blus ankelrem med öppna tår
källa

Om du vill se lite mindre formell ut medan du följer klädkoden kan du vanligtvis göra det genom att ha på dig en lite överdimensionerad kostym som den här svarta dubbelbröstdräkten. Team sviten med en ljusblå knapp upp blus och ett par svarta klackar med öppen tå för att se snygg ut.

Svart kostym med klackar och portfölj

svart kostym med klackar och portfölj
källa

Om du vill se mindre kraftfull och mer lättillgänglig ut, leta efter en kostym med en kort och smal passande jacka. Här är till exempel en svart dubbelknäppt kostym med en liten och passande jacka. Kombinera den med svarta klackar och en svart portfölj för att se formell och bedårande ut samtidigt.

Svart dubbelknäppt jacka med bälte

svart dubbelknäppt kostymklänning med bälte
källa

Här är ett härligt och ganska kreativt sätt att klä sig formellt för jobbet. Klänningen här är som en kombination av en svart dubbelknäppt jacka med ett bälte och en pennkjol. För att utforma den här härliga klänningen, para ihop den med svarta klackar och en svart läderkoppling för att göra utseendet komplett.

Överdimensionerad svart och grå randig kostym med tryckt t-shirt

Överdimensionerad svart och grå randig kostym med tryckt t-shirt
källa

Som tidigare nämnts kan du välja en överdimensionerad blazer om du vill se snyggare och mindre formell ut. Detta är en mycket överdimensionerad svart och grå randig dubbelknäppt kostymjacka som kombineras med en svart tryckt T-shirt och svarta chinos. Bär bara svarta spetsiga klackar för skorna.

Grå rutig dubbelknäppt kostym med vit topp

grå rutig dubbelknäppt kostym med vit topp
källa

Mycket mörka kostymer som mörkblå eller svart kan vanligtvis få dig att se kraftfull och aggressiv ut. För att se lite vänligare ut, prova den här grå rutiga dubbelknäppta kostym. Bär den med en vit t-shirt av premium och svarta ballerina lägenheter för att göra din outfit komplett.

Svart smal passform med dubbla byxor

svart slim fit dubbel-breasted kostym
källa

Denna svarta jacka med dubbla byxor tar slim fit-skärning till en ny nivå. Det kan se lite konstigt ut i början, men det här är verkligen ett trevligt och enkelt sätt att visa upp din smala midja. Kombinera jackan med matchande chinos och ett par svarta läderskor för att se snygg och unik ut.

Svart kostymjackaklänning med kopplingsficka i vitt och guld

svart kostym jacka klänning med vit och guld koppling
källa

Här är en vacker och unik klänning. I detalj är det en svart dubbelknäppt kavajklänning som ersätter kombinationen av kavaj och pennkjol. För att utforma den här klänningen kan du helt enkelt bära den med vita öppna tåklackar med ankelband och en vitguldkoppling för att se snygg och vacker ut.

Marin kostymjacka med svarta chinos

Marin kostymjacka med svarta chinos
källa

Naturligtvis är det säkraste och oftast bästa sättet att bära en kostym att bära kostym som den designades. Med andra ord, ha på dig byxorna som medföljer kostymjackan. Men ibland kan du komma undan med det genom att para ihop byxor med en jacka i mycket liknande färg. Du kan till exempel ha på dig en mörkblå kostymjacka med svarta chinos. Lägg till en svart blus och svarta klackar i ekvationen.

Grå randig dubbelknäppt kostym med skjorta och väst

grå randig dubbelknäppt kostym med skjorta och väst
källa

Det här är en väldigt cool outfit som lånar tanken på en formell tredelad outfit. För att uppnå detta utseende, ha på dig en vit skjorta och en grå väst. Kombinera dem med en grå randig dubbelknäppad jacka och en matchande pennkjol. Slutligen ha på dig en svart ankelrem med öppen tå för att slutföra denna formella och vackra outfit.

Grå, dubbelbredd slim fit kostym med vit blus med V-ringning

grå dubbelknäppt slim fit kostym med vit blus med V-ringning
källa

Här är ett trevligt litet knep för att ge stil till din kostymdräkt. Tricket är att bära en Av-halsblus istället för en krage-skjorta. En grå, dubbelbredd slim fit kostym och svarta klackar är det perfekta ackompanjemanget för denna snygga och snygga outfit.

Hoppas att du gillar dessa idéer med dubbla bröstkläder som jag just delade med dig. Kom ihåg att om du bara kan klä dig formellt på kontoret hittar du viss frihet inom begränsningen. Att se formellt och vackert ut samtidigt är vägen att gå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*