Idéer med hög midja i vit kjol

Idéer med hög midja i vit kjol

För att se elegant och uppfriskande är det ofta en mycket bra idé att bära en vit kjol. Om du vill se smal ut också, gå till den höga midjan vita kjolen. Det finns många sätt att utforma den, du kan skapa en avslappnad outfit eller en cocktailparty-outfit runt den. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över några av de bästa idéerna med hög midja i vit kjol för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå tröja med en midjeveckad kjol med hög midja


källa

Du kommer att se några av de mest uppfriskande outfitidéerna som också kan få dig att se väldigt naturlig och mysig ut. För att starta listan visar jag dig en bekväm look som är lätt att ta av. Bär bara en grå tjock stickad tröja med hög midjevit midikjol. Koppla ihop dem med nakna klackar för att slutföra outfit.

Svart tröja med rund halsringning och vit, halvtransparent midikjol med hög midja

svart tröja med rund halsringning och vit, halvtransparent midikjol
källa

För att forma denna attraktiva svartvita outfit kan du helt enkelt bära en svart bodycon-tröja med rund hals till toppen. Kombinera den med en vit, halvtransparent, hög midja, utsvängd midikjol som gör att du ser väldigt ladylik ut. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för dina skor för att göra ditt utseende komplett.

Vit sötkantsformad crop top med utsvängd midikjol

vit, figurkramande crop top med en hög, utsvängd midikjol
källa

Detta är en mycket sexig outfit som verkligen kan få dig att sticka ut på en cocktailparty. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du ha på dig en kort vit linne med en älskling hals och spagettirem och en midjekjol med hög midja. Kombinera dem med vita sandaler för att klara kläderna med en uppfriskande touch.

Blå tryckt, beskuren, figur-kramande t-shirt med vit kjol med hög midja

Blå tryckt, snitt, figur-kramande T-shirt med hög midja vit kjol
källa

För att forma denna söta och lågmälda sexiga outfit kan du bära en blå och vit kortärmad bodycon-t-shirt för toppen. Kombinera den med en vit, figur-kramande midikjol. För skorna, ha ett par guldspetsiga klackar som matchar en guldkopplingsväska för att se glänsande och elegant ut.

Blå knuten chambrayskjorta med vit höghöjd minikjol

blå knuten chambray skjorta med vit höghöjd minikjol
källa

För att forma det uppfriskande och ungdomliga utseendet kan du bära en ljusblå knuten chambray-skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med en hög midja, vit figurkramande minikjol för att visa upp några kurvor och se tunn ut. För resten av kläderna kan du bära en brun läderhandväska och ett par vita sandaler för att slutföra kläderna på ett uppfriskande sätt.

Rosa, ärmlös topp med mock-halsringning och vit, högparti, veckad maxikiffongkjol

ärmlös topp med rosa ståkrage och vit, högparti, veckad maxikiffongkjol
källa

För att uppnå det där sexiga cocktailpartyet eller promdräkten är det här du behöver göra. Bär en ärmlös, beskuren, figurkramande topp med en rodnande rosa mock-hals. Kombinera den med en vit, midjeveckad maxi-chiffongkjol som har en dubbelskårad design. Kombinera dessa bitar med klackar i häl med öppen tå i silver för att se riktigt stilrena och attraktiva ut.

Grå halterneck-topp med slipshals och vit kjol med hög midja

grå halterneck topp med slipshals och hög midja vit kjol
källa

För att uppnå detta figurkramande utseende kan du bära en passande grå grimtopp med en vit, hög midja, knälång kjol för att visa upp några kurvor. Detta gör att du kan se återhållsam sexig ut utan att visa din hud. För att se ren och elegant ut, lägg bara in kläderna i ett par vita klackar. Du kan också se mer iögonfallande ut genom att bära ett par svarta och vita tryckta klackar som visas på bilden.

Rosa grafisk t-shirt med vit minikjol och mockaskor

rosa grafisk t-shirt med vit minikjol och mockaskor
källa

För att se uppfriskande och avslappnad kan du kombinera din vita kjol med en ljusgrå eller rosa t-shirt. Till exempel, här är en t-shirt med rosa tryck som kan få dig att se ungdomlig och vacker ut, särskilt när du är ihop med en vit minikjol. Bär ett par ankelstövlar av kamelmocka för att ge en snygg touch till utseendet.

Vit älskling halsskärningstopp med midjekjol med hög midja

vit crop top med älskling halsringning och midjekjol med hög midja och figur
källa

Här är en sexig outfit som du kan ha på dig till ett cocktailparty som sannolikt gör att du sticker ut från mängden. För toppen bör du ha en vit axelbandslös topp med en älskling halsringning för att visa lite hud och visa upp dina kurvor. Koppla ihop den med en vit midikjol med hög midja och ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera utseendet med en damliknande touch.

Vit tvådelad klänning med två slitsar och rosa klackar

vit tvådelad klänning med dubbla slitsar och rosa klackar
källa

En vit kjol med hög midja kan också bäras som en del av en tvådelad klänning. Till exempel består den här vackra tvådelade vita klänningen av en vit topp med spagettirem och en vit, hög midja, dubbelskårad maxikjol med en dubbel slits. Bär bara ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att komplettera outfit med en feminin och elegant touch.

Vit stickad tröja med rund halsringning och rutig knälång kjol

vit, grovstickad tröja med rund halsringning och rutig knälång kjol
källa

För att skapa det härliga och uppfriskande helvita utseendet kan du ha på dig en vit, stor chunky stickad tröja till toppen. Koppla ihop den med en knälång kjol med vit och svart pläd. Bär ett par svarta mockafotklackar för skorna för att ge lite svart färg till det rena utseendet.

Svart knapp-up skjorta med vit midikjol med hög midja

svart skjorta med knappar och vit midikjol med hög midja
källa

Denna svartvita affärsavslappnade outfit kan hjälpa dig att se elegant och konstnärlig ut på jobbet. För toppen, bara bära en slim fit svart skjorta. Kombinera den med en vit midikjol med hög midja. Använd rosa klackar och en svart läderhandväska för att komplettera utseendet med stil och elegans.

Axelbandslös topp med blommönster och vit minikjol i chiffong med hög midja

Axelbandslös blommönster topp och vit hög midja chiffong minirater kjol
källa

Här är en mycket attraktiv cocktailparty outfit som du kanske vill prova. Bär en topp med blommönster och älskling hals och en vit miniraterad kjol med hög midja. Bär en vit ankelrem med öppen tå för att komplettera detta fantastiska och enkla utseende.

Hoppas att du gillar de höga midjevita outfit-idéerna som jag just nämnde i listan ovan. De vita kjolarna kan verkligen ge dig en uppfriskande känsla som väldigt få andra saker kan matcha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*