Idéer med dubbeljackajacka

Idéer med dubbeljackajacka

Om något du har i din garderob är dubbelt lagrat – behåll det. Det är typiskt ett klassiskt snitt som aldrig går ur stil. Oavsett om du har en dubbelknäppt jacka, blazer-trenchcoat eller något annat – lita på mig, dessa artiklar kommer alltid att vara till nytta.
När jag funderade över vad jag skulle visa dig idag, bestämde jag mig för att samla runt dubbelknäppta kavajer, trenchcoats och jackor. Alla dessa föremål är perfekta jackor för vår eller höst. Och varför ser du inte några av dem idag? Flickor bär lätt kavajer som ytterkläder. I det här inlägget, kolla in några fantastiska höst- och vårkläder som kan hjälpa dig att välja din helt nya jacka med dubbla bröst. Låt oss se tillsammans!

Classic är fantastiskt

Dubbelknäppt Trench Classic jacka
källa
Den beige dubbelknäppta trenchcoaten ska vara i varje kvinnas garderob. Det går aldrig ur stil, och om du väljer en bra kan du bära den i flera år. Denna kombination är elegant och stilren. Raka jeans, vit T-shirt och kattunge klackar med spetsig tå – föremål som du kan kombinera för ett vardagligt utseende och även för dina arbetskläder.

Mörkbrun dubbelknäppad jacka

Dubbelknäppt jacka dike mörkbrun
källa
Den mörkbruna trenchcoaten har svarta läderfickor som gör den ännu mer elegant och modern. Du kan bära den som en avslappnad och elegant artikel. Som du kan se på bilden ovan gick den här flickan för den svarta miniklänningen och lade till detaljer – fedora och en liten kopplingspåse. Tveka inte att bära den här vackra jackan med dubbla bröst under hösten eller våren.

Retro i babyblått

Dubbelknäppad jacka, grävblå
källa
Lång och ledig tid – två ord som tillsammans med retroutseendet beskriver detta dike. Babyblå färg är trendig, men med den här jackan får den en ny atmosfär. Retrostemningen dominerar här. Kanske beror det på att denna italienska fashionista gick efter en överdimensionerad version av denna trenchcoat, tillsammans med lackläderstövlar. Det är det perfekta utseendet för vardagen och för din kontorsdräkt.

Rosa är trendigt

Dubbelknäppad jacka rosa röd
källa
Att ha på sig rosa förra hösten var en av de viktigaste trenderna inom mode. Att blanda rosa och rött är ännu mer trendigt i vår! Du måste försöka. Kombinera din ljusrosa jacka med en röd klänning och svarta pumpar för några formella tillfällen. Du kommer inte bli besviken. Ditt utseende kommer definitivt att bli ett blickfång.

Dubbelknäppt kappa med bälte

Dubbelknäppad jacka med bälte
källa
Grå kappa kan vara en fantastisk ersättning för din jacka. Personligen kallar jag mina jackor för att det är precis vad de är – utomhuskläder. Den här grå kappan är perfekt utformad med ett bälte medan resten av klädseln är svart. Spetsiga ankelstövlar med snörning är det perfekta valet för att komplettera denna look.

Krävande och excentrisk

Dubbelknäppad jacka, mörklila
källa
Den här vackra modeflickan är min inspiration när det gäller sofistikerade och eleganta kläder. Hon kombinerar eleganta och excentriska föremål i perfekt ordning. Den mörklila dubbelknäppta jackan är den perfekta stilen för kalla vinterdagar. Som du ser ser skor ganska intressanta ut, men de lugnar inte ner den elegans som denna outfit bär.

Rutig trenchcoat med dubbla bröst

dubbelknäppt jacka rutig
källa
Om något trender förra året var det ett rutigt mönster. Långa fjäderdammjackor eller trenchcoats är trevliga saker att bära tidigt på våren. Svarta turtlenecktröjor och bruna fotkängor är ädla föremål som du kan kombinera med nästan alla andra bitar. Denna rutiga artikel kommer att vara din favorit i flera år, det kan jag garantera dig.

Grå eller kamel?

Dubbelknäppad jacka grå kamel
källa
Om du väljer den grå får du en överdimensionerad och rak byxdräkt som ser sofistikerad och elegant ut. Men om du går efter en dubbelknäppt kameljacka, är det en perfekt skräddarsydd kavajjacka som du kan bära som arbetskläder eller för formella tillfällen. Dessa två modeller visar hur vi kan stifta dessa två häftklamrar felfritt.

Helt svart

Hel svart jacka med dubbla bröst
källa
Hur är det enklaste sättet att se ut som en parisare? Bär alla svarta kläder som Olivia Palermo! Hon blandade en svart kavaj, läderbyxor och en svart slipsblus. Den enda detaljen som är i en annan färg är hennes solglasögon. Denna look är perfekt för vardagskläder, som inspiration för arbetskläder och ibland kan den bäras som en formell outfit.

gul

Dubbelknäppad jacka gul
källa
Tillsammans med rosa var gul en av säsongens färger. När du tittar på denna vackra outfit kommer du att bli helt kär. Personligen var jag inte ett fan av den gula färgen, men när jag såg dessa byxdräkter och dubbelbröstjacka blev jag helt besatt av den nyansen. Som du kan se fungerar det perfekt med lila. Om du inte är säker, lägg bara till en detalj som den här tjejen gjorde med solglasögon.

Bältesficka

dubbelficka i jacka
källa
Om du vill ha på dig ett ryggsäck, tveka inte att göra det medan du bär en rutig kavaj. Om du vill ha ett passande ögonblick, gå till den röda rutiga kjolen. Det här är ett fantastiskt streetstil-utseende som du kan mixa och matcha för kontorstid och andra evenemang – middagar, cocktailparty och andra fester.

Trevligt i magenta

Dubbelknäppad jacka magenta
källa
Den helt magentafärgade outfit är mer än fantastisk! Det ser fantastiskt ut och jag måste erkänna att jag blev kär i både den dubbelknäppta jackan och byxorna. Det här utseendet kommer att ge ett perfekt uttalande var du än vill ha det. Använd superhöga klackar eller remmar i sandaler för skor. För vardagskläder, prova läder eller fotkängor med klackar.

Pärljeans

Dubbelknäppad jacka Pearl Jeans
källa
Pearl jeans är något jag inte har provat ännu, men jag skulle gärna vilja. Så jag ville visa dig hur fantastiskt det kan se ut. Orange dominerar för närvarande modescenen. Denna dubbelknäppta kavaj används som jacka och kombineras med en tryckt t-shirt.
Avsluta med vita superstar sneakers.

Jeansshorts och vit jacka med dubbla bröst

Dubbelknäppad jacka vit
källa
Om du trodde att den här typen av jacka bara var reserverad för eleganta kläder, har du inte rätt. Den här flickan bevisar något annat. Hon formar sin vita kavaj med jeansshorts, svart skjorta och dubbade sandaler. Det är en fantastisk sommardräkt – välj det här utseendet för de luftiga nätterna på stranden.

Jag hoppas att du gillade de här kläderna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*