Idéer med dragkedja med dragkedja

Om du letar efter en klänning som du kan ha på dig vardagligt, är dragkedjan med dragkedja ett utmärkt och unikt val. Dessutom är allt du behöver göra att para ihop dem med rätt skor för att göra det till en vacker och elegant cocktailpartydräkt. För att visa dig hur du utformar ett så mångsidigt föremål har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för dragkedja för dig. Låt oss titta på dem nu.

Brun corduroy-klänning med dragkedja framtill


källa

Jag visar dig en klänning som du enkelt kan ta av dig, oavsett om du bär den avslappnad eller på fest. Det är en brun corduroy-klänning med dragkedja fram. Du kan para ihop den med silveröppnade ankelremmar för en låg nyckel, vackert utseende för en cocktailparty. Om du vill ha det avslappnat istället kan du enkelt para ihop det med nakna sandaler eller vita sneakers.

Svart hukklänning med dragkedja framtill och ankelkängor i läder

svarta stövletter i läder med huva och dragkedja fram
källa

För en snygg och avslappnad outfit, här är en lös klänning som påminner mig om en huvtröja. Det är en svart klänning med huva med dragkedja fram. Du kan para ihop den med läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Bodycon-klänning med blixtlås i vitt och guld

Bodycon-klänning med blixtlås i vitt och guld
källa

Om du letar efter en elegant klänning som får dig att lysa på cocktailfester och barnvagnar, här är en unik, figur-kramande miniklänning med en guld- och vit dragkedja fram som kan hjälpa dig med det. Det som är bra med den här klänningen är att den kan få dig att sticka ut utan att visa hud. Bara para ihop den med ankelband i silver med öppna tår för att ge outfit en elegant touch.

Långärmad skiftklänning med vinrött bälte

Bourgogne långärmad skiftklänning med bälte
källa

Burgundfärgen kan ofta ge en djupare känsla för det övergripande utseendet. Det är perfekt för dig att bära om ditt mål är att se klokt och moget och naturligt vackert ut. Här är en löst sittande, vinröd skiftklänning med ett bälte som är lätt att ta av. Du kan helt enkelt para ihop den med svarta mockaklackar för att komplettera outfit med elegans.

Röd klänning med djup V-ringning och dragkedja fram

röd klänning med djup V-ringning och dragkedja fram
källa

Nu skulle en ljusare röd förändra spelet helt. I själva verket kombineras den passionerade färgen med en varm, djup V-ringning för den här klänningen. Designen med dragkedja framtill ger den extremt sexiga outfit en snygg touch. Koppla ihop den med svarta klackar för ett iögonfallande utseende.

Mörkblå skiftklänning med dragkedja och bälte

Mörkblå skiftklänning med dragkedja och dragkedja
källa

För en bekväm och platt look är en marinblå klänning ett utmärkt val. Mer exakt är det en skiftklänning med dragkedja och bälte. Koppla ihop den med en svart handväska och svarta klackar för att göra en outfit som du kan bära på jobbet eller till fester.

Svart klänning med tre fjärdedelar och remmar med sandaler

svart trekvart ärm klänning remmar sandaler
källa

Här är en annan lågmäld outfit som är perfekt för dig som inte vill ha uppmärksamhet men ändå vill respektera en formell händelse. För att uppnå detta utseende, bära en svart dragkedja med tre fjärdedelar och svart remmar.

Skaterklänning med röd mössa och dragkedja fram

röd skaterklänning med dragkedja framtill
källa

För en glamorös look, här är en röd skaterklänning som är ganska lätt att ta av. Kepshylsan och de utsvängda stickningarna gör att den här klänningen ser mysigare och sötare ut. Detta är också en dragkedja och krage design som ger den lilla detalj som gör att klänningen sticker ut ännu mer. Koppla ihop den med svarta sandaler och du är redo att lysa.

Svart mock neck bodycon klänning

svart figur kramande klänning med stand-up krage
källa

Det är intressant att se hur mock-halsringningen sker på en svart bodycon-klänning med dragkedja fram. Detta gör att klänningen ser mer professionell och unik ut. Kombinera den med svarta klackar med öppen tå för en formell och snygg helt svart outfit.

Blue Denim Collar Shift Dress

Skiftklänning med blå denimkrage
källa

Efter att ha tittat på så många mörka och relativt allvarliga kläder, låt oss titta på en som är mysigare och mer avslappnad. För att få en sådan look kan du bära en blå jeansklänning med dragkedja framtill. Kombinera den med en brun fransad plånbok och bruna plattformssandaler för att ge klänningen den snygga touch den förtjänar.

Vit blommaskridsklänning

vit blomma skater klänning
källa

Det är ingen överraskning att en vit blommig skaterklänning ser bra ut och uppfriskande. Det är bara lite förvånande att se att det kan se så vackert ut i form av en klänning med dragkedja. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppna tå och dubbla ankelband för extra stil.

Vit nyckelhål Zip Front Bodycon Mini-klänning

vit, figur-kramande miniklänning med nyckelhål dragkedja framtill
källa

För en feminin och återhållsam sexig helvit look kan du bära en vit bodycon-klänning med dragkedja framtill. Klänningen har en intressant detalj som är en slits som leder till dragkedjan fram. För skorna skulle vita plattformssandaler passa perfekt med klänningen och den övergripande känslan.

Svart bodycon miniklänning med V-ringning

svart figurkramande miniklänning med V-ringning
källa

Här är en svart bodycon V-ringad miniklänning. Designen med flera blixtlås gör att klänningen ser mycket mer intressant ut. Om du bär detta som en del av din street outfit, para ihop det med svarta läderstövlar för bästa resultat.

Omslagsklänning med djup V-ringning och dragkedja fram

Dragkedja med dragkedja framtill med V-ringning
källa

Som jag nämnde i ett annat blogginlägg är wrap-klänningen en mycket fin klänning som är underskattad och inte nämns nästan nog. Den här svarta klänning med en djup V-ringning är ännu mer unik med sin dragkedja fram. Koppla ihop den här sexiga hälklänningen med öppet silver för att lysa på cocktailfester och barnvagnar.

Svartvitt rutig axelbandslös klänning med dragkedja fram

svartvit rutig klänning med dragkedja framtill
källa

För ett konstnärligt och unikt utseende kan du välja en svart och vit dragkedja med dragkedja istället för en solid färg. Bär klänningen med svarta balettlägenheter och en röd målarhatt för att göra outfit mer vackert och märkbart.

Hoppas att du gillar dessa idéer med dragkedja, jag nämnde. Som många av er verkar jag glömma bort hela tiden om det finns dragkedjeklänningar. De är dock något väldigt snyggt som du bör titta närmare på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*