Idéer för vita plattformssneakersoutfit

Idéer för vita plattformssneakersoutfit

Det är ingen tvekan om att bära klackar och platta kan få dig att se snygg och smal ut, men det är inte heller kul att bära dem hela tiden. Först kan dina fötter kännas obekväma. För det andra vill du ta fram den avslappnade och uppfriskande sidan i dig då och då för att lindra din stress. Dessutom är det bra att bära sneakers. För att gå in i dagens ämne mer detaljerat kommer jag att prata om hur man utformar de vita plattformssneakers så att du ser avslappnad och smal ut samtidigt. Låt oss ta en titt på de outfitidéer jag har samlat åt dig nu.

Vit jeansväst med svarta slim fit-jeans och vita plattformsskor


källa

För att starta denna uppfriskande, ungdomliga och snygga lista med outfitidéer, kommer jag att visa dig ett snyggt svartvitt utseende. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en vit jeansväst. Bär dem med svarta slim fit-jeans och vita plattformssneakers för att slutföra utseendet.

Vit ärmlös passform och flare miniklänning med plattformssneakers

vit ärmlös miniklänning med passform och flare med plattformssneakers
källa

Här är en mycket minimal outfit som kan få dig att se lång och smal ut. För att uppnå denna outfit kan du bära en vit bomullspassa och en ärmlös miniklänning. Koppla ihop den med ett par vita plattformssneakers för att ge dig några extra tum. Resultatet är väldigt enkelt och rent.

Svart och vit chiffong maxiklänning med kall axel och plattformssneakers

Svart och vit chiffong maxiklänning med kall axel och plattformssneakers
källa

Om du letar efter en luftig och uppfriskande affärsavslappnad outfitidé har du kommit till rätt ställe. Här hittar du en svartvitt tryckt chiffong maxiklänning med en kall axel och en avslappnad passform som ser väldigt luftig och elegant ut. Koppla ihop den med ett par vita plattformssneakers och en svart axelväska i läder för att komplettera det härliga utseendet.

Grå stickad tröja med mock halsringning, svarta dambyxor och vita plattformssneakers

grå stickad tröja med mock hals, svarta dambyxor och vita plattform sneakers
källa

Låt oss nu göra en 180 graders sväng och titta på en tjej bredvid. För att forma denna tillmötesgående och mysiga outfit kan du bära en lättljudd, tjock tröja med en uppstående krage och bära svarta kavajer över den. Koppla ihop dessa bitar med ett par vita plattformssneakers för att komplettera utseendet.

Vit skjorta med knappar och blå denim mini-klänning

vit skjorta med knappar och blå denimklänning
källa

För att uppnå denna uppfriskande och ungdomliga outfit behöver du ett denimelement i din outfit. Till exempel kan du bära en vit skjorta fram med en avslappnad passform toppad med en ljusblå miniklänning i denim. Lägg till en svart axelväska i läder och ett par vita plattformssneakers för att se enkelt och uppfriskande ut.

Grå och vit randig långärmad T-shirt med jeans med manschetter

grå och vit randig långärmad T-shirt med pojkvän manschetterade jeans
källa

För de av er som gillar att se coola och lite pojkiga ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en långärmad, mörkgrå och vit randig T-shirt med en avslappnad passform. Koppla ihop den med ljusblå, kraftigt rippade pojkvänjeans. Bär vita låga plattformssneakers för att komplettera detta coola och avslappnade streetlook.

Vit fleece longline-kavaj med slim fit-manschettjeans och plattformssneakers

vit fleece longline-kavaj med smala jeans med manschetter och plattformssneakers
källa

För att se mer uppfriskande och tillgängligt ut, är det en bra idé att lägga till fler vita element i mixen. Till exempel kan du bära en vit fleece longline kavaj som kärnan i din outfit. Kombinera den med en grå topp och blå slim fit jeans med muddar. Bär ett par vita plattformssneakers för att lägga till en ungdomlig touch.

Vit knuten t-shirt med långa ärmar och förkortad smal passform höghus

vit knuten t-shirt med långa ärmar och beskurna, smala klippa höghus
källa

Ett mycket enkelt litet knep för att se längre ut är att bära en kort eller knuten t-shirt med höghus. I det här fallet väljs en vittryckt, långärmad, knuten t-shirt som passar med svarta, smal, beskuren jeans med hög midja. Använd ett par vita plattformssneakers för att göra det coola utseendet.

Blå jeansjacka med vit blus och svarta skinny jeans

blå jeansjacka med vit blus och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta ungdomliga och snygga utseende behöver du bara tre enkla bitar som du redan borde ha i din garderob. För detaljer, använd en vit blus med en blå jeansjacka. Bär dem med svarta muddade jeans och manschetter med grå plattform för att komplettera utseendet.

Grå mockablazer med blå jeans och vita slip-on-sneakers

grå mocka blazer med blå jeans och vita slip-on plattform sneakers
källa

För att se snygg och elegant ut är det ofta en bra idé att bära en skinnjacka. Men att ha på sig en mockajacka som den här grå mockablazer är inte heller en dålig idé här. Kombinera det med en vit linne med rund hals och blå skinny jeans. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna.

Vit tröja med scoop-halsringning och grå knälång jeans

vit tröja med scoop-halsringning och grå smal jeans i knälång
källa

För att forma det här luftiga och uppfriskande utseendet, låt oss börja outfit med den vita eller elfenbenfärgade tröjan med en avslappnad passform och en scoop-halsringning. Kombinera den med grå, knälång shorts i stället för de typiska ankeljeansen. Bär ett par vita plattformsskor för att se smala och ungdomliga ut.

Svart bikerläderjacka med blå jeans och vita plattformssneakers

svart biker läderjacka med blå jeans och vita plattformssneakers
källa

För att skapa detta coola och mörka utseende som har en pojkvänstil kan du helt enkelt bära en svart t-shirt med en svart läderbikerjacka till toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans. Använd vita plattformssneakers för att mjuka upp mörkret lite.

Svart casual longline-kavaj med vit t-shirt

svart, avslappnad långa kavajer med vit tryckt t-shirt
källa

För att skapa detta supercoola utseende kan du bära en svart kavaj med långa linjer över en vit t-shirt. Lägg till blå skinny jeans och vita sneakers i mixen för att se cool och lätt ut.

Citrongul linne med blå jeansshorts och vita höga sneakers med plattform

Citrongul linne med blå jeansshorts och vita höga sneakers med plattform
källa

För en ungdomlig och glad look kan du bära en citrongul linne med ljusblå jeansshorts. Bär ett par vita höga sneakers för att komplettera din outfit i stil.

Hoppas att du gillar de plattformsidéer som jag just nämnde. Prova dem och se om du kan få det smala och avslappnade resultatet du förväntade dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*