Idéer för vit tyllklänning

Bröllopsfotografering är en av de mest spännande tiderna för en kvinna. Många kvinnor jag känner har spenderat månader på att hålla sig i form. De är i grund och botten i deras liv när bröllopsfotograferingen äger rum. Framför allt är det inte bara bilder. De är minnen. Det är okej att ha så mycket kul som du vill under en bröllopsfotografering. Att ha fem till åtta olika utseende för din fotografering är inte så mycket. Om du vill ha en söt och bedårande look som ett av dina utseende, rekommenderar jag starkt att du väljer en vit tyllklänning. Jag ska visa dig några av de snyggaste vita tyllklänningarna jag har satt ihop.

Vit tvådelad tyllklänning


källa

Eftersom du sannolikt skulle vara i mycket bra form kommer du förmodligen inte att ha dina kärlekshandtag med dig för den enda gången i ditt liv. Så varför inte bära en vit tvådelad tyllklänning som är söt och som också låter dig visa upp din smala midja? Den här klänningen består av en långärmad vit spets topp och en nedre del av tyllkjol. Bär bara vita klackar för att slutföra denna underbara outfit.

Vit klänning med långa ärmar i spets och chiffongtyll

vit långärmad spetsklänning i chiffongtyll
källa

Denna outfit liknar den förra, men den här gången är det en klänning i ett stycke istället för en tvådelad. Eftersom detta är för en bröllopsfotografering kan du inte göra ett glamoröst utseende utan ett blommigt pannband.

Vit spets chiffong midiklänning

vit spets chiffong midiklänning
källa

För ett extremt elegant utseende finns en midityllklänning i vit spets med flera lager chiffong. Den här klänningen är inte bara perfekt för ett bröllopsfotografering, det är också en av klänningarna att ha på sig under bröllopet. En som du kan gå runt ganska enkelt. Använd en svart ankelrem med öppen tå för att avsluta din outfit.

Axelbandslös passform och flare chiffongklänning

Axelbandslös passform och fläckad chiffongklänning
källa

Här är en klänning som ser både söt och sexig ut. Det är rätt. Söt och sexig är inte ömsesidigt uteslutande. Det är en vit axelbandslös passform och en utsvängd chiffongklänning. Det skulle vara den perfekta klänningen för en strand. Tänk dig att gå barfota på stranden i en sexig och vacker vit klänning. Jag kan se en bild som är full av kärlek och glada minnen.

Långärmad klänning i spets och chiffongtyll med bälte

långärmad spetsklänning med bälte och chiffongtyll
källa

Här är en mer avslappnad vit tyllklänning som är perfekt för att ta bilder på ett hotell när du är på din smekmånad. Det är en långärmad chiffongklänning med bälte. Du kan bara bära den med vita ballerinor för ett uppfriskande och luftigt utseende.

Vit spets tyllklänning med blommönster

Blommönster från vit spets tyllklänning
källa

Denna klänning är en miniklänning som är så vacker att den är perfekt som en av de klänningar som du kommer att ha på dig för ett bröllop. Det är en vit spetsklänning gjord av tyll fylld med ett raffinerat och subtilt blommönster. De härliga detaljerna har tagit den här klänningen till en annan nivå. Du kan helt enkelt bära klänningen med vita klackar för att slutföra kläderna.

Vit axelbandslös balettklänning

vit axelbandslös balettklänning
källa

Här är en mycket unik bröllopsklänning som är inspirerad av ballettklänningens design. Det är i grunden en vit axelbandslös tyllklänning. Gör klädseln med klackar i silver med öppen tå. Denna outfit skulle se väldigt snygg ut och unik för inomhusfotografering.

White Sheer Sleeve En linjespetsklänning

vit transparent ärm en spetsklänning
källa

För en söt och bedårande look kan du bära den här långärmade spetsklänningen. Klänningen har en fin detalj i den transparenta ärmdesignen. Använd ett silveröppnat ankelband för att komplettera det här underbara utseendet.

Vit blus med knuten chiffong tyll kjol

vit blus knuten chiffong tyll kjol
källa

Detta är tekniskt sett inte en tyllklänning. Istället är det en vit blus och en chiffongkjol tillsammans. Men bitarna passar bara ihop så perfekt att de ser ut som en enda vit tyllklänning. Banddesignen i midjområdet ger klänningen en fin touch. Koppla bara ihop klänningen med ljusrosa klackar för att göra din outfit komplett.

Axelbandslös vit spets tyllklänning med rosa klackar

Axelbandslös vit tyllklänning i spets med rosa klackar
källa

Här är en sexig och elegant vit tyllklänning som ser fantastiskt ut oavsett om du tar dina bilder inomhus eller utomhus. Team denna fantastiska rosa klänning med öppen tå för en så anmärkningsvärd look.

Vit tvådelad tyllklänning med spetsgrimma

vit tvådelad tyllklänning med spetsgrimma
källa

Det skulle vara svårt att associera ordet ”sportig” med ett bröllop, men jag måste verkligen säga att snittet på den här tvådelade tyllklänningen är så avslappnad och snygg att jag måste säga att den är sportig. Den tvådelade klänningen består av en vit halterneck spets topp och en chiffong tyll klänning. Bär silverklackade sandaler för att slutföra den här underbara outfit.

Liten chiffong hög låg vit tyllklänning för blommaflickor

hög låg tyll vit klänning blommaflicka
källa

Om du inte är här för att hitta en bröllopsklänning till dig själv men hittar en till din blommaflicka, här är en bra. Det är en söt och snygg vit klänning med högt chiffong.

Axelbandslös vit tyllklänning med svarta klackar med öppen tå

Axelbandslös vit tyllklänning, svarta klackar med öppen tå
källa

För att minimera den här stroplösa vita tyllklänningen, använd den bara med svarta klackar med öppen tå och ett subtilt silverhalsband.

Axelbandslös vit tyllklänning med låg rygg

Axelbandslös vit tyllklänning med låg rygg
källa

För ett lite sexigt utseende kan du bära en vit axellös klänning med låg rygg. Det kräver att man visar lite hud på framsidan och lite på ryggen. Detta är ett utmärkt val för dig som inte är vana vid att klä dig sexigt utan bara vill ha en liten genombrott för ditt bröllopsfoto.

Djup v-ringad tyllklänning med spets och chiffong

djup spetsklänning med V-ringning och chiffongtyll
källa

Detta är en vit miniklänning i tyll med vackra snitt. Det är en sexig spetsad v-ringad klänning som gör att dina bröllopsbilder utomhus ser fantastiska ut.

Så jag delade bara med dig några väldigt fina vita tyllklänningsidéer. Jag hoppas att du gillar listan. Det finns också tusentals fler outfitidéer på denna webbplats. Se till att du kolla in dem innan du åker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*