Idéer för vit kjoldräkt

Idag ska jag prata om ett sätt att klä på mig formellt som också gör att du kan se damlik ut. När det gäller att klä sig formellt skulle många tänka på att ha på sig kostymer. Men inte alla gillar det kraftfulla och lite aggressiva utseendet. Men lyckligtvis finns det något som kallas en kjoldräkt som består av en kostymjacka och en matchande kjol. Idag ska jag prata mycket specifikt om den vita kostymjackan, som har en extra uppfriskande känsla. Låt mig nu visa dig några av de bästa outfitidéerna jag har samlat. Låt oss titta på dem.

Vit kjoldräkt med ljusrosa läderklack


källa

För att starta den här listan över snygga och ladylike outfitidéer börjar jag med att visa dig ett underbart utseende som du kan bära till både arbete och en formell händelse. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit peplum kostymjacka med en vit matchande kjol. Kombinera dem med ett par ljusrosa läderhöga klackar för att komplettera outfit med en damliknande touch.

Vit kjoldräkt med ljusrosa fotledsremmar och häl med öppen tå

vit kjoldräkt med ljusrosa fotledsremmar och klackar med öppna tå
källa

För att forma denna enkla och uppfriskande affärsdräkt kan du bära en vit kjoldräkt som fokus för din outfit. I detalj kan du bära en vit slim fit kostymjacka med en vit knälång kjol. För skorna kan du helt enkelt bära ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Vit knapp-up skjorta med matchande kostym jacka och wrap kjol

vit skjorta med knappar, matchande kostymjacka och omslags kjol
källa

För att uppnå detta underbara och damliknande utseende kan du bära en vit slim fit-skjorta med en vit kostymjacka på toppen. Kombinera dem med en matchande vit mini-wrap kjol så att dina ben ser extra smala och långa ut. För skorna kan du bara bära ett par rosa klackar med öppen tå för att göra kläderna snygga och eleganta.

Vit slim fit-kavaj med matchande knälång kjol med rak snitt

vit slim fit-kavaj med matchande knälång kjol med rak snitt
källa

För att uppnå detta minimala heltvita utseende kan du bära en vit slim fit-jacka utan att ha en skjorta under för att se reserverat sexig ut. Kombinera jackan med en vit, knälång, rak kjol. Koppla ihop dem med ett par silverklackar med öppen tå och en svart kedja för att komplettera utseendet.

Vit kavaj med bälte, matchande penskjol och häl med öppen tå

vit kavaj med bälte, matchande pennkjol och klackar med öppen tå
källa

För att uppnå detta snygga och lite kraftfulla utseende kan du bära en vit kostymjacka på toppen. Koppla ihop den med en vit matchande penskjol. För resten av kläderna kan du bära en vit handväska i läder och ett par vita höga klackar med öppna tår för att komplettera det helt vita utseendet.

Vit kjol kostym med svarta spetsiga mocka klackar klackar

vit kjol kostym med svarta, spetsiga mocka klackar klackar
källa

Att se ren och snygg ut är att ha en vit och svart outfit vanligtvis en mycket bra idé. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt med en vit slim fit-jacka på toppen. Kombinera dem med en vit knälång kjol. För skorna kan du bära ett par spetsiga klackar i svart mocka för att se elegant och smal ut.

Vit kavaj med matchande knälång kjol och svart balettklack

vit kavaj med matchande knälång kjol och svarta ballerinor
källa

För att komplettera den här enkla och stiliga looken, gå ihop med en vit jacka med dubbla byxor. Koppla ihop den med en vit pennkjol i knälängd. Att ha på sig en vit blus är valfritt för denna kjoldräkt med hög krage. Bär ett par svarta mocka ballerina lägenheter för dina skor för att göra utseendet komplett.

Vit siden kjol kostym med matchande filthatt

vit siden kjol kostym med matchande filthatt
källa

Om du vill se mer unikt ut för ett företagsevenemang är detta en outfit du kanske vill prova. Denna kostymjacka här är en vit, kragefri, smal passande sidendräktjacka med knappar. Du kan para ihop den med en matchande vit minikjol i siden. Lägg till en vit sidenhatt med vita klackar för att komplettera outfit vackert och unikt.

Off White Gathered midja kostymjacka med matchande midikjol i bodycon

Ljusrosa rynkad midjekavajjacka med matchande figurkramande midikjol
källa

Vissa människor kanske tycker att färgen vit är lite svår att se. Om du är en av dessa människor, prova den här vita kjoldräkten istället. Bär en vit blus med en kräm- eller superljusrosa slim fit-jacka för toppen. Kombinera den med en matchande midikjol. Använd ett par ljusrosa klackar för skorna för att komplettera utseendet.

Vit kjoldräkt med höga klackar med öppen rem

vit kjoldräkt med öppna tåremmar höga klackar
källa

För att uppnå detta uppfriskande och damliknande utseende kan du bära en vit tweeddräktjacka som har en smal passform på toppen utan att ha på dig en blus eller skjorta under för att se reserverad sexig ut. Kombinera den med en matchande vit knälång tweed kjol. För skorna, ha ett par silverbandade sandaler med öppen tå för att slutföra utseendet.

Spetsdräktjacka med rak midikjol och floppy hatt

Spetsdräktjacka med rak midikjol och floppy hatt
källa

För att forma denna unika och iögonfallande outfit kan du bära en vit spetsdräktjacka med en matchande rak midikjol. Koppla ihop dem med en vit chiffong-t-shirt och ett par ljusrosa spetsiga tåklackar. Slutligen lägg till en vit floppy hatt som innehåller några banddetaljer för att se extra unik ut.

Vit kavaj med rund krage, kjol och rundad tåklack i svart läder

vit kavaj med rund krage, kjol och svarta, rundade läderklackar
källa

För att uppnå detta enkla och rena vita och svarta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart chiffong-t-shirt med en vit slim fit-jacka med en rund krage på toppen. Kombinera dem med en vit knälång kjol. Använd ett par svarta läderklackar för skorna.

Vit peplum kostymjacka med minikjol och svart blus

vit peplum kostymjacka med minikjol och svart blus
källa

För att se extra lång och smal ut kan du bära en svart wrapblus med en vit peplum-kostymjacka. Kombinera dem med en matchande vit minikjol. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Hoppas att du tycker om de vita idéerna för kjoldräkt som jag just presenterade för dig. Prova dem om du måste ha på dig kostymer för att arbeta men inte vill se för kraftfull och aggressiv ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*