Idéer för vinter leggings outfit

Idéer för vinter leggings outfit

Istället för att prata om en mycket specifik typ av leggings idag, kommer jag att ha ett brett och intressant ämne vinter leggings. Generellt talar jag om leggings som är relativt tjocka och kan hålla dig varm. De kan vara tjocka bomulls- eller fleece leggings eller snygga läderjackor. Som med andra typer av leggings är det också bäst att bära dem med tunikatoppar. För att visa dig mer specifikt hur du utformar dem har jag sammanställt några av de bästa idéerna för vinterkläder för dig. Låt oss nu dyka in.

Grå tröja med halsringning, rodnad rosa fransad halsduk och svarta vinter leggings


källa

Som tidigare nämnts är ett av de bästa sätten att utforma vinter leggings att para ihop dem med en tunikatopp. Jag ska visa dig en av dessa kläder för att starta listan. För att forma den extra mysiga outfit kan du bära en grå stickad tunikatröja med en halsringning och vinterbomull i svart bomull. Bär dem med svartvita canvas sneakers och en rodnad stickad halsduk för att komplettera utseendet.

Grå bomberjacka i läder med basebollkeps och svarta vinter leggings

grå bomberläderjacka med basebollkeps och svarta vinterjackor
källa

För att uppnå detta snygga och pojkaktiga utseende använder vi några överläggstrick. Bär en vit T-shirt med en grå, lätt överdimensionerad bomberjacka och en grå stickad halsduk som topp. Kombinera dem med svarta vinter leggings och kungsblå träningsskor. Slutligen lägg till en svart basebollkeps för en trevlig och ungdomlig touch.

Svart bikerjacka med vit tröja med V-ringning och vinterjackor i läder

svart bikerjacka med vit tröja med V-ringning och vinterjackor i läder
källa

För att uppnå denna supercoola och snygga outfit, låt oss börja med den vita ribbade tröjan med en avslappnad passform för toppen. Du kan lägga en svart skinnbikerjacka över den för att se snyggare ut. För resten av utseendet, ha ett par vinterläder i svart läder och ett par grå mocka över knästövlarna för att komplettera klädseln i stil.

Camo-tröja med rund hals, svarta leggings och vita sneakers

Crew-hals kamouflagetröja, svarta leggings och vintertränare
källa

Detta är en mycket mer avslappnad outfit som är väldigt lätt att ta av. För toppen kan du ha på dig en tjock tröja med kamouflage-tryck. Koppla ihop den med en svart, tjock bomullsdräkt för att hålla dig smal och varm. För skorna, ha ett par vita och svarta sneakers för att komplettera utseendet.

Grå och vit rutig pojkvänströja & svarta leggings & fotvård

grå och vit rutig pojkvänskjorta samt svarta leggings och fotkängor
källa

Här är en väldigt mysig outfit som har en elegant vänkänsla. För att komplettera denna outfit, lägg en grå och vit rutig flanellskjorta med pojkvän med en vit tee och en grå cashmere-halsduk för toppen. Kombinera dem med svarta vinter leggings eller svarta supermager jeans. För skorna, använd ett par svarta läderstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Överdimensionerad tröja i ljunggrå med svart lädervinterjackor och stövlar med leopardmönster

grå oversize tröja i grått med svart läder vinter leggings och stövlar med leopardmönster
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå det svarta och grå konstnärliga utseendet. Bär en långklädd lång ullrock överst på en svart tröja med en uppstående krage. Kombinera dem med damaskar i svart läder. För skorna, använd ett par ankelkängor med leopardmönster så att du ser mer mogen och elegant ut.

Grå jeansjacka med svarta vinter leggings och sneakers

grå jeansjacka med svarta vinter leggings och sneakers
källa

Låt oss nu titta på hur man klär sig avslappnat och smart för arbete på avslappnade fredagar. Du kan också bära en grå jeansjacka med en vit tröja med rund hals. Kombinera dem med svarta vinter leggings. För skorna, använd bara ett par svarta och vita vandringsskor för att avsluta klädseln snyggt.

Ljusgrå tröja över batik tunikatopp och läder leggings

Ljusgrå tröja över tunika-topp med tunika och läderjackor
källa

Det är vanligtvis en mycket bra idé att ha leggings med en tunikatopp. Denna outfit tar idén lite längre genom att implementera den med några överläggstrick. I detalj placeras en ljusgrå, tjock tröja över en grå och vit batik-tunika-T-shirt. Kombinera dem med vinter leggings i läder och ankelstövlar i läder för att se attraktiva ut.

Vit tunikatröja med halsduk med leopardmönster och grå snörstövlar

vit tunikatröja med halsduk med leopardmönster och grå snörstövlar
källa

För att skapa detta mysiga och uppfriskande utseende kan du bära en vit tunikatopp med en grå och vit leopardtrycksduk som fokus för outfit. För att se smalare och mer attraktiv ut kan du para ihop bitarna med svarta leggings och ett par bruna läderstövlar med en medelkalv.

Grå kofta med vit tunikatopp och bruna knähöga stövlar

grå kofta med vit tunikatopp och bruna knähöga stövlar
källa

För att avsluta denna mysiga lagerdräkt, lägg en vit tunikatröja med en grå kofta och en vinröd och grå rutig kashmirduk för toppen. Koppla ihop dessa bitar med svarta tjocka vinter leggings och knähöga stövlar i brunt läder för att göra utseendet komplett.

Grå, tjock, ribbad tröja med svarta vinter leggings

grå, tjock, ribbad tröja med svarta vinter leggings
källa

Här är en super minimalistisk outfit som kan få dig att se väldigt mysig och attraktiv ut på ett naturligt och tillgängligt sätt. För toppen är det bara att ha en grå oversize ribstickad tröja. Kombinera den med svarta leggings och ett par grå ribbstickade strumpstrumpor. Bär ett par svarta läder snörning ankel stövlar för att slutföra ditt lager look.

Svart kavaj med mini läder kjol och mini stövlar

svart kavaj med mini läder kjol och mini stövlar
källa

Bär en ljusgul skjorta med en svart kavaj för att toppa denna tjejdräkt. Kombinera dem med en svart veckad kjol för mini-åkare. För resten av kläderna, bär svarta vinter leggings och svarta läder ankelstövlar för att göra kläderna i stil.

Bomberjacka med vit tunika med V-ringning och vinterjackor i läder

Bomberjacka med vit tunika med V-ringning och vinterjackor i läder
källa

För att se snygg och pojkig ut kan du bära en svart tröja med mock-hals och toppa den med en överdimensionerad vit V-ringad t-shirt. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en svart bomberjacka. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta läder stövlar för att göra det coola utseendet.

Jag hoppas att du tycker om idéerna om vinterkläder som jag just presenterade för dig i manuset ovan. Testa dem så får du se hur du ser längre och smalare ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*