Idéer för utomhusduschdekor

Idéer för utomhusduschdekor

Det finns inget mer avkopplande än en utomhusdusch, plus att det är ett måste om du har en pool. Hur utformar jag din utomhusdusch så att den ser superstark ut och cool? För att ge din utomhusdusch en spa-känsla och samtidigt göra den hållbar, kan du använda sten, sten, trä och betong i vilken kombination som helst som passar din utomhusstil. Här är några avkopplande och coola idéer som gör dina utomhusduschar till en spa-upplevelse.

Trä

Trä är ett tidlöst material för heminredning och att använda det för en utomhusdusch är en bra idé för en spa-känsla som ger värme och mysighet här. Täck hela duschen med trä efter eget val, med den färg eller fläck du vill ha. Du kan skapa ett däck och träpanel över ett stengolv och plantera några blommor och lövverk runt det för att skapa en riktig spa-reträtt. Om du vill ha något lite mer iögonfallande, ta en vedvägg och metallplåt över trädäcket, eller prova en trästolpe och tak över den så att du känner att du är på en tropisk ö.

betong-

Betong är ett mycket slitstarkt material som är perfekt för utomhusbruk. Betong har flera nyanser att välja mellan och passar bra med stenar, sten, trä och metall. Täck hela utomhusduschen med betong och plantera några träd och mycket grönska för en livlig känsla. Gör ett kontrasterande utseende med en marinblå och krämig betongvägg samt ett trädäck. En betongplattform och plattan med ett trädäck är också lämpliga för ett modernt utrymme.

sten

Sten är också mycket slitstark och skapar en rustik känsla i rummet. Täck över hela rummet med det eller gå bara till några väggar, kombinera stenen med trä; Du kan också skapa ett fönster i stenen för att njuta av utsikten. Glöm inte att kruka eller plantera några växter direkt i marken för att liva upp din utomhusdusch. Njut av!

Sjöhusdesignidéer |  Lakehouse inredning, Lake house, utomhus.
ett spa som utomhusdusch med småsten, levande växter och ett träd.
15 utomhusdesigndesigner, moderna bakgårdsidéer |  Utedusch.
Utomhus dusch Design Ide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*