Idéer för tropisk plantskola

Det är fortfarande vår, men vi letar alla efter sätt att lägga till en sommarstämning i våra hem, och barnrummen borde inte vara ett undantag. Idag vill jag berätta hur man fräschar upp en dagis för sommaren eller bara utformar en tropisk dagis för dem som älskar tropikerna. Låt oss överväga några tips för att bäst dekorera rummet.

Välj färger

En tropisk dagis kräver inte bara djärv inredning, den kan också vara mer neutral och lugn. Först först, om du vill ha ett könsneutralt rum eller vill markera att det är ett pojke- eller flickarum. Om du vill ha ett flickaktigt utseende, gå efter rosa, guld och grädde och lägg till grönt. Om det finns en plats för en pojke, välj blues och naturligt trä. Föredrar du ett könsneutralt rum? Välj sedan ljusa, neutrala färger och lägg till mörkare trätoner för att göra inredningen djupare.

Rock Tropical Leaf Print

Tropiska lövtryck markerar stilen i rummet. De är mycket populära i varje rum, tidlösa, glamorösa och måste absolut gungas i ett barns rum. Det coolaste sättet är att rocka en palmblad-tapet uttalande vägg. Det kommer att vara ett mittpunkt i dagiset och allt kan ordnas runt det. Det kan vara ett stort tryck, ett litet tryck eller något annat utseende, och det kan till och med vara den enda tropiska handen och resten kan göras neutralt. När det gäller andra idéer kan du använda sängkläder, stolar, soffor, puffar och kuddar med stenbladstryck och till och med bara konstverk – det räcker för att skapa en stämning.

Tropiska detaljer och tillbehör

Nu är det dags att lägga till fler tropiska accenter och tillbehör till plantskolan för att få den att lysa. Först och främst är det rotting- och korgmöbler. Det kan inte bara vara en barnsäng utan också pallar, stolar, bänkar och andra saker. Sådana möbler ger omedelbart rummet en avslappnad känsla. Sätt en surf i hörnet, lägg till plyschflamingor i faux eller leksak, häng leksakshuvud på väggen – flamingor, giraffer och andra djur och fåglar du gillar. Om du vill lägga till en glamorös känsla, häng upp glamorösa kristallkronor och guld accenter och föremål, och om du är i boho chic, gå till mattor gjorda av makram och fuskpäls. Skapa ett underbart tropiskt rum för ditt barn och låt dem njuta!

Une #chambre de # bébé bien décorée!  # déco # dekoration # enfant.
Här är vad som trender i plantskolan den här veckan - Project Nursery.
Jungle Nursery Decor, Safari Nursery Ideas, Tropical Nursery.
barnrum på instagram |  Tropisk plantskola, pojkar rum inredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*