Idéer för trädgårdssängkantning

Trädgårdskanter ger ditt utomhusområde ett mer sammanhängande och snyggt utseende. Du kan anpassa rummet och göra det unikt. Du bör välja kanten på trädgårdsbädden noggrant för att matcha din dekorationsstil och skapa den känsla du vill ha. Jag har förberett några häftiga idéer att välja mellan. Titta på det där!

Tegel

Grunderna i bakgården är alltid ett utmärkt val för att hålla din trädgård enkel och organiserad. Men vem sa att du måste använda traditionellt material på traditionellt sätt? Landskapsarkitektur kan användas på olika sätt för att skapa anpassade sängar, gångvägar och stöd för tierade trädgårdar. Glöm inte att förutom landskapsarkitektur kan du använda vanliga som skapar djärva och fängslande gränser, kombinerar dem med neutralt grus eller sönderfallet granit eller med stigar av rött tegel.

betong-

Prickiga vita stuckaturer och betongytor håller det här landskapet enkelt och uppfriskande i ett litet utrymme, vilket ger en extra tilltalning till en upptagen rad radhus på vägen. Ett litet arbetsutrymme betyder inte att du inte kan ha en trädgårdssäng eller ett originalt utseende. Betong är också ett utmärkt kantmaterial om du har en minimalistisk trädgård eller uteplats. Vill du ha mer originalitet? Rama in din trädgårdssäng med betongplanter!

Trä

Trä är ett mycket naturligt material att använda för att göra sängkanter, och de flesta av oss kommer att kunna skapa ett sådant projekt själva. Välj tunna, vanliga träkanter, träskivor med ojämnt utseende, träskivor eller till och med stockar om de passar din stil. Den enda nackdelen som jag skulle nämna är dålig hållbarhet, särskilt i regniga områden.

metall

Stålkanter är i allmänhet billiga och är inte bara bra att bygga. Begrava en kant i marken och använd den för att skapa en slingrande trädgårdsgräns som kommer att vara väderbeständig år efter år och lägga till ett rustikt utseende i alla typer av trädgårdar. Metallpaneler är rost- och ljusbeständiga och är i allmänhet lämpliga för både staket och trädgårdsgränser i kombination med rätt rammaterial.

korgar

Unga gröna plantor, pilkvistar eller andra gröna, flexibla skogar är lätta att väva in i en stark och smidig matta för upphöjda trädgårdskanter. Korgar ger rummet omedelbart en mysig, rustik känsla, perfekt för grönsaksträdgårdar.

Elva intressanta idéer för trädgårdssängkant  Gräsmatta och landskap.
Trädgårdsdesignskugga |  Trädgårdskantning, trädgårdslandskap.
15 bästa idéer för trädgårdskantning - kreativ och billig trädgårdskant.
Topp 28 överraskande fantastiska idéer för trädgårdssängkantning  Diy upp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*