Idéer för svarta och guldskor

Idéer för svarta och guldskor

För dig som vill ha en subtil glans i din outfit, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata mycket specifikt om hur man utformar svarta och guldskor och det inkluderar alla typer av spetsiga tåklackar, klackar med öppna tå, sneakers och platta skor etc. Skälet att kombinera guld med svart är att skapa en några intressanta kontraster i ett försök att se snyggare ut. För att göra det lättare för dig har jag sammanställt några riktigt bra idéer för svart och guldskor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Tröja med vit t-shirt och svarta och guldskor


källa

För att starta den här listan med superchika outfitidéer börjar jag med ett speciellt affärsavslappnat utseende. Bär en svart beskuren stickad tröja över en vit tunika-T-shirt för att skapa några lager. Kombinera dem med guldläderbyxor. För skorna kan du bära ett par svarta och guldballettlägenheter för att komplettera kläderna på ett rent och snyggt sätt.

Camojacka med gröna lastbyxor och svarta och guldkängor

Kamouflagejacka med gröna lastbyxor och svarta och guldkängor
källa

För att forma denna snygga och lite pojkiga outfit kan du bära en kamouflagejacka med en svart hoodie på toppen. Kombinera dem med ett par gröna, smala lastbyxor. För skorna kan du bära ett par svarta och guldfotstövlar för att ge lite grovhet i kläderna.

Vit spetsblus med vita shorts med kantad fåll och svarta och guldöppnade skor

vit spetsblus med vita shorts med kantad fåll och svarta och guldöppnade tåskor
källa

För att uppnå detta mysiga och feminina utseende kan du bära en vit långärmad spetsblus med en avslappnad passform och en vit, flytande minishorts med en korsad fåll. Kombinera dem med ett par svarta och guldplattformskor. Slutligen bära en guld axelväska för att komplettera outfit med en särskilt elegant touch.

Svart miniklänning med passform och flare och guldhälsband med ankelband

svart miniklänning med passform och flare med guld, klackar med öppen tå och ankelband
källa

För att uppnå denna snygga och konstnärliga cocktailparty-outfit kan du bära en svart passform och flare miniklänning som fokus för outfit. Förbättra det med ett par guldmetalliska öppen tå remmar för att se snygga och smala ut. Bär en svart filthatt för att avsluta din outfit med en konstnärlig twist.

Blushrosa tröja med svarta, rippade skinny jeans

Blushing pink tröja med svarta skinny jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att forma det uppfriskande och feminina utseendet. Bär en rödblå stickad tröja med en uppstående krage för toppen. Kombinera den med ett par svarta, rippade skinny jeans. Bär ett par svarta och guld lågskor för skorna för att ge en lätt sportig touch till det övergripande utseendet.

Beskurna byxor med svarta och guld löparskor

korta träningsbyxor med svarta och guld löparskor
källa

Här är en annan outfit som inkluderar svarta och guld sneakers. Men den här gången är kläderna en riktig löpardräkt. För att uppnå detta utseende kan du ha på dig en svart huvtröja med svarta byxor. För skorna kan du bära svarta och guld löparskor för att komplettera det supercoola och sportiga utseendet.

Grå tröja med mörkblå skinny jeans och metallic sneakers

grå tröja med mörkblå skinny jeans och metallic sneakers
källa

För att skapa denna mysiga och avslappnade streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts kan du bära en grå tröja med en avslappnad passform. Kombinera den med ett par mörkblå ankeljeans. För skorna kan du bära ett par svarta och gyllene dukskor med låg topp för att slutföra kläderna på ett snyggt och enkelt sätt.

Svart, figur-kramande miniklänning med strumpor och öppen tå

svart miniklänning med passform och flare med strumpor och klackar med öppna tå
källa

För att uppnå denna enkla och rena outfit är det viktigt att använda svart och guld färgkombinationen. I detalj kan du bära en svart passform och flare miniklänning för att se tunn och smal ut. Kombinera den med svarta leggings för att multiplicera den bantningseffekten. För skorna, ha ett par guld- och svarta skor för att göra utseendet komplett.

Svart och vit prickig passform och flare mini klänning med guld paljett sneakers

svartvita prickiga och utsvängda miniklänning med guld paljett sneakers
källa

Detta är en mycket ren och vintage outfit som är helt enkelt kul. För att uppnå det här utseendet kan du bära en svart och vit prickig passform och flare miniklänning. Koppla ihop det med ett par svarta och guldfärgade skor. Ibland är det de små detaljerna som paljettdetaljerna här som skiljer dig från publiken.

Svart avslappnad tröja med vita smala jeans

svart tröja med avslappnad passform och vita skinny jeans
källa

Detta är en väldigt avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en svart tjock rund tröja med rund hals till toppen. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. För skorna kanske du vill ha ett par guld och svarta klackar för att ge en glansig touch till denna outfit.

Grå ärmlös bodycon miniklänning med guld- och svarta platta skor

grå ärmlös bodycon miniklänning med guld- och svarta platta skor
källa

För dig som inte vill ha kostymer på cocktailparty, här är en outfit som är perfekt för dig. Du kan hålla din outfit ren och snygg genom att bära en grå ärmlös bodycon-miniklänning i bomull. Kombinera det med ett par guld- och svarta balettlägenheter. Lägg till en svart och guldtryckt läderkoppling i mixen för att se attraktiv och unik ut.

Svart chiffongblus med djup V-ringning och läderjackor

svart chiffongblus med djup V-ringning och damaskar i läder
källa

För att uppnå detta minimala, semi-formella utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart, halvskinn chiffongblus med en djup V-ringning på toppen. Koppla ihop den med svarta läder leggings för att se lång och tunn ut. Använd svarta och guldmetallskor med spetsig tå för att göra utseendet komplett.

Blå utsvängda jeans med svarta och guldklackar

blå utsvängda korta jeans med svarta och guldklackar
källa

För att uppnå detta enkla och uppfriskande utseende kan du bära en vit av axelblusen på toppen. Koppla ihop den med ljusblå utsvängda jeans. Bär ett par guldmetalliska spetsiga tåklackar för att skorna ska klara kläderna.

Hoppas att du gillar de idéer som jag presenterade just för dig i svart och guld. Se om du gillar den eleganta känslan som följer med kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*