Idéer för svart trösklänning

Om du gillar den mysiga känslan av en stickad tröja och den luftiga känslan av en enkel svart klänning, är den goda nyheten att du kan njuta av det bästa från två världar samtidigt genom att bära den svarta tröjan. Och det finns faktiskt en bonusförmån för att bära den. De flesta tröjor är korta och klumpiga, vilket kan göra att dina ben ser extra långa och smala ut. Och det är inte svårt att utforma alls. För att göra det ännu enklare för dig har jag satt ihop några riktigt attraktiva idéer för svart tröja. Låt oss komma in direkt.

Svart mock neck tröja klänning med lår hög mocka stövlar


källa

Att se attraktivt och tillgängligt ut med den svarta tröjan, är ett av de enklaste sätten att göra det helt enkelt att para ihop klänningen med stövlar. Här kan du till exempel se en svart minitröja klänning med en stand-up krage som ser riktigt bra ut på egen hand. Ta denna outfit till en ny nivå genom att bära svarta lårhöga stövlar.

Svart V-ringad skifttröja Knälång klänning med gråa stövlar

svart knälång skifttröja med V-ringning och grå stövlar
källa

En annan trevlig sak med den svarta tröjan är att du inte behöver vara i din bästa form för att se bäst ut. Välj bara en svart långärmad skifttröja för att dölja dina kurvor medan du fortfarande ser vacker och mysig ut. Koppla ihop klänningen med grå mockaskor för att se snyggare ut.

Svart, tjock tröja klänning med rippade skinny jeans

svart, tjock tröja klänning med rippade skinny jeans
källa

För att uppnå ett snyggt och mörkt utseende, låt oss göra några skiktningstrick. Bär en svart tjock tröja klänning med svarta rippade skinny jeans för att forma denna svart-på-svart lager-design. För skorna, ha en svart och vit lågkonversation för att se avslappnad och snygg ut.

Grå, svart och vit rutig ullrock med tröja klänning

grå svartvitt rutig ullrock med tröja klänning
källa

Tja, om de härliga kläderna som nämns ovan är tillräckligt bra för dina förväntningar, skulle du förmodligen behöva hjälp av några snygga tillbehör. Du kan till exempel ha på dig en svart tröja med en grå, vit och svart rutig ullrock. Bär dem med svarta lårhöga stövlar och en svart filthatt för en konstnärlig twist.

Svart minitröja klänning med halva ärmar och ett brunt brett bälte

svart minitröja klänning med halva ärmar och ett brunt, brett bälte
källa

Detta är ett unikt utseende tack vare det breda bruna läderbältet. I detalj kombineras den svarta trösklänningen med mock-neck ärmar och ett brunt läderbälte för att få midjan att se smalare ut. Koppla ihop dem med svarta strumpor och ett par kamelhöga stövlar i mockamocka för att se både snygga och snygga ut.

Svart V-ringad klänning med vida ärmar och strumpor

svart tröja klänning med vida ärmar och V-ringning och strumpor
källa

Detta är ett mysigt och elegant svart utseende. För att uppnå detta kan du bära en lite överdimensionerad, svart, bredärmad, tjock V-ringad tröja klänning. Koppla ihop den med svarta strumpor och ett par knähöga stövlar av svart mocka för att se underskattad men ändå underbar ut.

Grå linneshalsduk med en figur-kramad tröja klänning och stövlar

grå linneshalsduk med figur-kramad tröja klänning och stövlar
källa

För att göra en helt svart outfit mysigare och ljusare, överväga att lägga till ett ljusgrått element i mixen. Till exempel kan du bära den här svarta kroppskramade tröjan med en ljusgrå linneshalsduk. Koppla ihop dem med svarta strumpor och ett par svarta läderhöga stövlar för att se riktigt snygga ut.

Turtleneck mini bodycon-klänning med knähöga stövlar

Turtleneck miniklänning med knähöga stövlar
källa

Å andra sidan, medan en tröjorklänning vanligtvis är tjock och får dig att se mysig ut, kan en bodycon-klänning få dig att se återhållsam sexig ut genom att visa upp dina kurvor. Som du kan se från den här svarta bodycon tröja klänning, kan du se riktigt attraktiv och återhållen sexig. Använd knähöga stövlar av svart mocka för att göra utseendet komplett.

Svart långärmad klänning med bälte och knähöga läderstövlar

svart långärmad klänning med bälte och knähöga läderstövlar
källa

För att se mer professionell och elegant ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Klänningen här är en svart tröja klänning med ett smalt bälte som gör att midjan ser smalare ut. Kombinera klänningen med ett par svarta stövletter i läder för att se långa och smala ut.

Ribbad miniklumpad tröjaklänning med filthatt och långa stövlar

ribbad, tjock minitröja klänning med filthatt och långa stövlar
källa

Detta är en mycket konstnärlig helt svart outfit. För att forma detta kan du bära en svart ribbad miniklänning med en tjock stickad tröja. Kombinera den med en svart filthatt för en intensiv konstnärlig känsla. För skorna, ha ett par svarta mocka högklackade stövlar med öppna tår för att se feminina och snygga ut.

Svart turtleneck-klänning med mockaskor

svart turtleneck tröja klänning med över knä stövlar gjorda av mocka
källa

Detta är en mycket attraktiv och mysig outfit som är perfekt för dejting. För att forma denna outfit kan du bära en svart turtleneckklänning med ett par svarta mockaskor. Bär en härlig röd och svart stickad handväska som passar perfekt till resten av outfit.

Svart, figur-kramande midiklänning med fotkängor

svart, figur-kramande midiklänning med ankelstövlar
källa

Det är mycket sällsynt att se en utsvängd tröja klänning eftersom de flesta av dem är helt enkelt tjocka, raka klänningar. Den här bilden visar hur bra en svart bodycon midiklänning kan se ut. Koppla bara ihop den sällsynta och vackra klänningen med svarta läderstövlar för att se fantastiska ut.

Använd den med Pink Nifty Purse & Black Thigh High Boots

rosa smart plånbok och svarta lårhöga stövlar
källa

Om du tycker att en svart tröjorklänning är ganska tråkig kan du bara para ihop den med stövlar och det är det. Jag skulle hävda att det är enkelheten i tröjan klänning som gör att du ser så vacker och det gör tillbehör sticker ut. Du kan till exempel ha på dig en svart turtleneckklänning med svarta lårhöga stövlar. Kombinera dem med en fin och liten rosa plånbok för att se unika och ladylike ut.

Svart tröja med ribbad bältad minitröja

svart, ribbad minitröja klänning med halsringning
källa

För en elegant affärsavslappnad look kan du bära en svart ribbad klänning med tröja i kåpan som har ett svart läderbälte. Bär svarta läderstövlar i knä för att få denna outfit att se super chic ut.

Här är de svarta tröjor klädsel idéer som är väldigt enkla och fantastiska på samma gång. För dig som gillar minimala kläder är listan ovan särskilt för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*