Idéer för svart stickad klädsel

Idéer för svart stickad klädsel

Stickad eller tröja klänning är en perfekt häftklammer. Det håller dig varm och elegant samtidigt. Inte mycket kläder kan göra det, eller hur? Klänningen är mycket mångsidig och lätt att arbeta med. I det här inlägget ska jag fokusera på att visa dig hur du bär en svart stickad klänning. Gör dig redo eftersom jag har förberett några mycket imponerande outfitidéer för dig!

På vintern vill du bara känna dig varm. Men modeflickor som oss kan inte gå ut utan att känna sig trendiga och eleganta, eller hur? Det är därför den här klänningen är perfekt för oss att visa världen hur du kan vara mysig och modern samtidigt.
Den stickade klänningen passar perfekt med överknee stövlar, stilettos eller fotkängor. Du kan forma den ensam eller kombinera den med långa rockar, läder- eller fjäderdammjackor.

Låt oss kolla in några av de bästa outfitidéerna jag har sammanställt just för dig! Njut av.

Svart turtleneck

svart turtleneck
källa
Smickrande kläder är bäst. Den här svarta stickade klänningen har delvis A-linjesnitt i vitt. Toppen är figurkramande med en collegetröja. Dess långa ärmar gör den perfekt för kallare dagar.
Längden är perfekt för att kombinera med spetsiga stövlar.

Stickad klänning med öppen rygg

svart stickad klänning med öppen rygg
källa
För mer eleganta tillfällen, välj denna härliga smickrande klänning med öppen rygg. Du kan knyta den med en lång vit rem. Halsen är en turtleneck, medan längden är perfekt – midi. Som jag sa är detta den perfekta längden att forma med fotkängor.
Du kan bära den här stickade klänningen för många olika tillfällen, från avslappnad till formell.

Mini klänning – lång kappa

svart stickad klänning lång kappa
källa
Balansen mellan korta och långa häftklamrar är viktig. Om du har valt något mini som den här svarta stickade klänningen, bör du också välja en längre kappa som perfekt döljer dina ben och håller dig varm på kalla vinterdagar.
Ett annat alternativ är moderna stövlar över knäna. De kommer att hålla dig mysig och väldigt elegant samtidigt!

Gröna ränder

svarta stickade ränder
källa
Att ha på sig alla svarta kläder kan ibland vara tråkigt. Inte för mig, men jag måste erkänna att ibland allt du behöver är något så här: remmar för att göra din klänning intressant. Kombinationen av neutrala svarta och ljusgröna ränder är fantastisk och du kommer att känna att du inte bär nästan allt svart.

Överdimensionerad stickad klänning

svart stickad klänning överdimensionerad
källa
Ibland är allt du vill göra att linda dig in i något fluffigt och varmt. Den här långa och stora raka klänningen är perfekt för det. Långa ärmar och maximal längd håller dig varm även om du väljer vita sneakers istället för stövlar. Det är en minimal men vacker outfitkombination som du kan bära för vardagliga tillfällen.

Matchande uppsättning

svart stickad klänning slits
källa
När jag först såg denna outfit trodde jag att det bara var en svart stickad klänning. Detta är dock inte fallet. Denna outfit består av två delar: en lös och tjock turtleneck och en matchande slits kjol. Men annars ser det fortfarande bra ut! Du kan bära den för vardagliga aktiviteter eller för arbete. Det passar perfekt med spetsiga tår.

Gigi älskar svart

svart stickad klänning Gigi
källa
Gigi Hadid är känd för sina street style kläder. Hon kombinerar alltid snygga och smickrande kläder. Denna svarta klänning är ihop med en kappa och mocka över knästövlarna för den ultimata stadsflickan.
Denna kombination är perfekt för att ta en kopp kaffe eller gå en promenad och shoppa med dina vänner.

Allt är i detaljerna

svart stickad klänning röd väska
källa
Även med alla svarta kläder är det viktigt att lägga till bara en färgstark färg. Det kan vara en väska, stövlar eller en halsduk. På det sättet kommer dina kläder inte att se tråkiga eller för minimala ut.
Lägg till en röd väska som det perfekta tillbehöret till din kombination av svart stickad klänning. Vita sneakers är också en perfekt idé för att lägga till lite ljus färg.

Kamel och svart combo

svart stickad klänning kamel svart
källa
Om du hade frågat mig för några år sedan om jag skulle kombinera svart och kamel i en outfit, skulle mitt svar definitivt vara nej. Jag hade bara en dålig åsikt om denna blandning och jag undvek det.
Jag har dock lärt mig att dessa två färger ser perfekt ut tillsammans.
Kolla in den här kombinationen. Det är perfekt för vardagen.

Randig fåll

svart stickad klänning med volangfåll
källa
Ung och söt, den här klänningen är en häftklammer på vårdagen. Dess snitt är mini med frillad fåll. Klänningen är gjord av svart stickad förutom två tunna ränder i gult och vitt runt klänningens och ärmfållets friktion.

Modell av tjänst

svart stickad klänning modell av tjänst
källa
Anja Rubik är en supermodell känd för sina långa ben och perfekt blonda hår. Hon bär en svart turtleneck med stövlar i mocka och en axelväska.
Denna outfit är perfekt för fritidskläder. Sitt på ett kafé, ta med en bok för att läsa och njuta av vädret, men inifrån.

Svart stickad klänning med kall axel

svart stickad klänning kall axel
källa
Den kalla axelhalsen har varit trenden i flera år. Så att köpa en klänning som denna är en smart idé. Du kan bära den med pälsen eller läderjackan. De knähöga stövlarna gör ett bra jobb när du parar ihop dem med den här svarta stickade klänningen.

Kabelstickning

svart kabel stickad klänning
källa
Kabelmönster är väldigt intressanta och eleganta att bära. Detta kombineras med en blå fjäderdammrock och mockaskor i samma nyans som en kappa. Du kan göra den här klänningen ännu mer intressant genom att sätta det tunna bältet runt midjan.
En sak är säker: du kommer att känna dig helt varm i denna outfitkombination.

Tjock och överdimensionerad

svart stickad klänning tjock
källa
Jag vet inte om dig, men jag älskar stora häftklamrar. De är super bekväma och mycket smickrande. Du kan vara säker på att du alltid kommer att se bäst ut när du vill ha den här broderade klänningen.
Var noga med att kombinera den här svarta stickade klänningen med dessa intressanta sandaler.

Som du ser är den svarta stickade klänningen väldigt mångsidig och så lätt att forma. Du kan också bära den på iskalla vinterdagar utan rädsla för att bli kall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*