Idéer för svart läder shorts

Idéer för svart läder shorts

För dig som tycker att läder är lite svårt att ta av, kan du börja med de svarta skinnshortsen, som är mycket lättare att ta av och är mycket mindre märkbara, varför du jämför dem med andra läderartiklar som läderjacka och läderklänning. Stylingen är verkligen enkel. Betar att du vet hur du ser bra ut i dina jeansshorts. Byt bara ut dina jeanshorts med dina lädershorts och resultatet blir vanligtvis riktigt bra. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för svart läderkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusblå chambrayskjorta med svarta lädershorts


källa

För att börja med den här listan över snygga och förvånansvärt naturliga outfitidéer, ska jag visa dig en enkel affärsavslappnad outfit som också kan bäras som en fin gatoutfit. För toppen, använd bara en ljusblå chambray-skjorta med smal passform och knappar och para ihop den med svarta lädershorts. Koppla ihop dem med svarta och silverfärgade loafers för att göra det här coola utseendet.

Svart och Blush Pink blus med halva ärmar och lädershorts

svart och rodnadrosa blus med halva ärmar och lädershorts
källa

Här är en annan casual casual outfit, men den här gången ser den mer damaktig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart och rodnad chiffongblus med en avslappnad passform. Koppla ihop den med svarta lädershorts. Bär ett par svarta klackar med öppna tå för att skorna ska se extra långa och smala ut.

Vit prickig kortärmad tröja med svarta lädershorts

vit kortärmad tröja med prickar och svarta skinnshorts
källa

För att se mysig och elegant ut samtidigt kan du bära en vit och svart kortärmad tröja med prickar till toppen. Koppla ihop den med svarta lädershorts. Bär ett par svarta rundade klackar för ankelrem för skorna. Bär en vit axelväska för att se mer damaktig och elegant ut.

Blå mockablazer med lädershorts och strumpor

Blazer mocka blazer med lädershorts och strumpor
källa

Här är en mycket konstnärlig, lagrad outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden när du bär den till ett företagsevenemang. För toppen, bär en slim fit brun mocka blazer över en vit knuten t-shirt. Kombinera den med ett par svarta lädershorts i läder. När det gäller skor, runda av denna outfit med svarta strumpor och svarta mockaskor.

Knäpp upp svart chiffongblus med lädershorts och häl med öppen tå

knapp upp svart chiffongblus med lädershorts och klackar med öppen tå
källa

Detta är en mycket sofistikerad och mörk outfit som du kan bära till en cocktailparty. Till toppen kan du bära en svart chiffongblus med knappar. Koppla ihop den med svarta lädershorts. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppna tå för att se smala och feminina ut. Använd en leopardtryckskoppling för att göra ditt utseende komplett.

Marinblå och röd rutig pojkvänskjorta med svarta lädershorts

mörkblå och röd rutig pojkvänskjorta med svarta skinnshorts
källa

För att forma denna kreativa och ungdomliga outfit kan du börja med den marinblå och röda rutiga slim fit-skjortan med knappar på toppen. Koppla ihop den med svarta skinnshorts. Bär ett par kala, strappiga platta sandaler till dina skor. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att avsluta ditt utseende.

Vit blus med svarta tryckta skinnshorts

vit blus med svarta tryckta shorts i läder
källa

För att forma denna eleganta och eleganta affärsavslappnade outfit kan du bära en vit chiffongblus med kort ärm av spets och svarta lädershorts. Kombinera dem med svarta höga klackar med remmar och öppna tår. För skorna kan du bära ett par svarta bandiga sandaler med öppen tå för att komplettera det eleganta utseendet.

Vit linne med rund hals och lädershorts

vit linne med scoop-urringning och mini-shorts i läder
källa

För att uppnå denna minimalistiska och lågmälda sexiga outfit kan du bära en vit, smal passform med öppen hals som fokus för din outfit. Koppla ihop den med svarta lädershorts och ett svart läderbälte. Kombinera dem med ett par öppna tålägenheter med svarta fotledsremmar för en minimalistisk finish.

Rosa och vit blommig chiffongblus och svarta skinnshorts

rosa och vit chiffongblus med blommönster och svarta skinnshorts
källa

För att se gladare och mer färgstark ut på jobbet, överväga att ha den här rodna chiffongblusen med blommönster i rosa, vitt och blått med ett blommigt tryck på toppen. Koppla ihop den med svarta skinnshorts för att se extra tunn och lång ut. Bär ett par svarta klackar med öppen tå för att ge en extra damliknande touch till utseendet.

Vit mysig tröja med lädershorts och tofshäl

vit mysig tröja med lädershorts och tofsklackar
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som kan få dig att se chic och mysig ut samtidigt. Till toppen kan du bära en vit bekväm ribstickad tröja. Kombinera med svarta lädershorts så att dina ben ser långa och smala ut. Bär ett par vita höga klackar med tofsar för att ge utseendet en uppfriskande och unik touch.

Vit kavaj med svart rynkad linne och klackar med ankelband

vit kavaj med svart linne med scoop-halsringning och klackar med ankelband
källa

Detta är en vacker halvformell affärsdräkt som ni två kan ha på jobbet eller företagsevenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart bodycon linne med en vit kavaj på toppen. Koppla ihop dem med svarta lädershorts. Avrunda klädseln med ett par svarta klackar med öppen tå och ankelband.

Läderjacka med grå linne och fransade stövlar mitt på kalven

Läderjacka med grå linne och fransade stövlar mitt på kalven
källa

För att se snygg och unik ut, kan du bära en grå linne med en svart slim-fit lädermotojacka på toppen. Koppla ihop dem med svarta lädershorts för att se super chic ut. För skorna, ha på dig ett par svarta kantade kalvstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Grå ribbad kofta med svarta bältesläder shorts

grå, ribbad kofta med svarta skinnshorts med bälte
källa

För att forma denna luftiga och snygga lagerlagring kan du bära en grå linne med en mörkgrå ribbad kofta och svarta skinnshorts. Bär ett par svarta mockaskor för att komplettera detta fantastiska och rena utseende.

Hoppas att du gillar de svarta läder shorts outfit idéer som jag just delade med dig. Testa dem och se att du gillar den här coola coola stilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*