Idéer för sommarterrassen

Idéer för sommarterrassen

Det är fortfarande två månader på sommaren, men det är dags att börja tänka på sommarinredningen, leta efter coola möbler och mönster och göra något intressant. Idag vill jag dela några fantastiska sommaruteplatser som definitivt kommer att inspirera dig att omforma ditt eget utomhusutrymme.

Stilar och färger

Hur minimalistisk och lugn design? Välj en terrass med skandinaviskt tema, använd svart, grått och vitt samt naturligt trä. Ljusgrön kommer att leva upp i rummet. Föredrar du något lätt? Prova boho och folkdekor, eller djärvt rocka en modern, färgglad uteplats. Kontrasterande medelhavs- och tropiska terrasser är välkomna – dessa stilar är populära nu. Sommaren är ljus så att du kan fortsätta i din uteplatsinredning: orange, gul, grön och turkos skapar en glad atmosfär och ger en antydan till den roliga tiden på året.

Möbler och inredning

Vilka möbler kommer du att använda till terrassen? Bestäm om det är ett vardagsrum eller en matsal eller båda – välj möblerna därefter. Tänk på inbyggda bänkar, soffor med förvaringsutrymmen, små och matbord med inbyggda eldstäder, eldstäder, ljus, lampor och naturligtvis lite dekor. Krukväxter och blommor, konstverk, korgar och lådor för förvaring samt olika eldstäder och ljuslyktor gör ditt rum mysigt. Lägg till några mysiga textilier som matchar din uteplats i färger och utskrifter. Låt följande idéer inspirera dig och skapa den bästa sommarinredningen någonsin!

56 Coola och inbjudande sommarterrasser med inredning - DigsDi
70 spännande dekorationer på sommarterrassen |  ComfyDwelling.c
56 Coola och inbjudande sommarterrasser med inredning - DigsDi
56 Coola och inbjudande sommarterrasser med inredning - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*