Idéer för Shearling Vest Outfit

Idéer för Shearling Vest Outfit

När hösten eller vintern kommer, finns det tillfällen då vädret är lite för kallt för att bara ha en tröja och samtidigt lite för varmt för att ha en stor tjock kappa. I det här fallet är det ofta ett bra alternativ att ha en fårskinnsväst som både håller dig vid rätt temperatur och får dig att se vacker och feminin ut. Det är verkligen lätt att utforma. Bär bara den över en långärmad t-shirt av en tröja och använd sedan jeans för ett snyggt och uppfriskande utseende. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa outfitidéerna för lammskinnsvästar. Låt oss nu kolla in det.

Camel shearling väst med vit långärmad t-shirt och svarta jeans


källa

Till att börja med den här listan med kläder, visar jag dig en av de mest typiska fårskinnsvästarna. Detta är en kamel lammskinnsväst med vit krage, vilket ger ett mycket snyggt utseende. Kombinera den med en vit långärmad t-shirt och svarta skinny jeans. Använd ankelstövlar av kamelmocka för att avsluta din outfit.

Svart mock Neck tröja med kamel shearling väst och blå jeans

svart mock-neck tröja med kamel lammskinn väst och blå jeans
källa

Här är ett lite mer sofistikerat och lekfullt utseende. För att uppnå detta kan du bära en kamelfårskinnsväst över en svart bodycon-tröja. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta mockasko stövlar. Avsluta med en svart filthatt för en extra konstnärlig touch.

Svart och vit shearling väst med bruna skinny jeans och stövlar med medelkalv

svartvitt lammskinnsväst med bruna skinny jeans och stövlar mitt på kalven
källa

För ett mörkare och svalare utseende, lägg till några svarta bitar i kläderna. Till exempel kan du bära en svart och vit fårskinnsväst över en svart tröja för toppen. Kombinera dem med bruna skinny jeans. Använd svarta läderstövlar i mitten av kalven för att se extra snygga ut.

Grå shearlingväst med vit långärmad t-shirt

grå lammskinnsväst med vit, långärmad, figur-kramad T-shirt
källa

För att få ett lite mysigare utseende, försök att applicera den grå och vita färgkombinationen på din outfit. Använd till exempel en grå och vit lammskinnsväst över en vit långärmad T-shirt. Bär svarta skinny jeans och grå mocka stövlar för att komplettera det här avslappnade utseendet.

Grå väst med vit tröja och blå skinny jeans

grå väst med vit T-shirt och blå skinny jeans
källa

Tack vare den vita tröjan passar det här utseendet mycket bekvämt. Bär en vit, ribbstickad tröja med en imiterad halsringning och en grå shearlingväst. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. För skorna, använd mockasko stövlar med en öppen tå för att se mer elegant och feminin ut.

Kamel och vit shearling väst med svarta skinny jeans och knähöga stövlar

Kamel och vit lammskinnsväst med svarta skinny jeans och knähöga stövlar
källa

Detta är en business casual outfit som också känns mysig. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tryckt tröja med en kamel och en vit shearlingväst till toppen. Koppla ihop dem med smala jeans och knähöga stövlar i brunt läder. Bär en brun läderhandväska för att se mer professionell och feminin ut.

Använd den med blå skinny jeans och en brun läderhandväska

blå skinny jeans och brunt läderhandväska
källa

För att se mer uppfriskande och ladylike ut, kan du använda färgkombinationen grå och vit som basfärg för din outfit. Till exempel kan du bära en vit, långärmad, figur-kramande t-shirt med en ljusgrå shearlingväst för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och rosa remmar med klackar för en feminin touch.

Grå väst med svarta jeans och ankelstövlar i mocka

grå väst med svarta jeans och mockaskor
källa

Detta är en mycket mer avslappnad street outfit. En av de främsta anledningarna till att detta ser mer avslappnat ut än de flesta av ovanstående är att bitarna är avslappnade snarare än monterade. Bär en vit långärmad t-shirt med avslappnad passform och en grå shearling-väst. Bär den med svarta jeans och grå mockaskor för att komplettera utseendet.

Brun shearling läderväst med jeansshorts och höga stövlar

svart shearling läderväst med jeansshorts och overknee stövlar
källa

Här är en mycket kreativt designad outfit. Resultatet är verkligen snyggt. För att uppnå detta kan du bära en svart tröja med brunt läder och en shearlingväst för toppen. Kombinera dem med knähöga jeansshorts och svarta mockaskinn över knäna.

Ljusrosa shearling väst med vit ribbad tröja och höga stövlar

Ljusrosa lammskinnsväst med vit ribbad tröja och overknee stövlar
källa

Här är en riktigt fin och stilren affärsdräkt som verkligen kan få dig att sticka ut. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit ribbad turtleneck med en turtleneck och topp med en ljusrosa shearlingväst. Bär blå skinny jeans för skinkorna och ett par svarta mockaskinn över knästövlarna för att göra utseendet komplett.

Vit väst med chambrayskjorta och svarta chinos

vit väst med chambrayskjorta och svarta chinos
källa

Det här är en överklassig arbetsdräkt som du kanske vill prova på då och då bara för skojs skull. Ändå är klädseln fortfarande väldigt elegant och passar bra. För att uppnå detta utseende, använd bara en vit shearlingväst över en blå chambray-skjorta. Koppla ihop dem med svarta chinos och svarta ballerinor för att se lite mer avslappnade ut.

Grå shearlingväst med rippade smala jeans och stridsstövlar

grå lammskinnsväst med trasiga smala jeans och stridsstövlar
källa

Detta är ett attraktivt och tillgängligt utseende som är perfekt för att träffa eller träffa vänner. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit ribbad tröja med halva ärmar och en grå shearlingväst. Använd blå skinny jeans och svarta stridsstövlar för att se både snygga och vackra ut.

Chambray-skjorta med brun shearlingväst och smala jeans

Chambray-skjorta med smala jeans i brun lammskinnsväst
källa

För att uppnå detta unika och kreativa lager i lager kan du bära en blå chambray-skjorta med en blå silkes choker-halsduk och en brun shearlingväst för toppen. Bär dessa bitar med blå skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad och snygg finish.

Vit shearlingväst med t-shirt och jeans

vit lammskinnsväst med t-shirt och jeans
källa

För en elegant och luftig look kan du bära en vit t-shirt med en vit och grön shearlingväst för toppen. Koppla ihop dem med ljusblå pojkvänjeans och vita sneakers för att se rena och snygga ut.

Vit spetsskjorta med knappar och ljusgrå shearlingväst

vit spetsskjorta med knappar och ljusgrå lammskinnsväst
källa

Denna outfit är designad mycket kreativt och innehåller både ladylike och snygga element. För att slutföra denna outfit, rocka en vit spets med knäppningsknapp och en grå shearlingväst. Koppla ihop dem med blå jeans och svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Hoppas att du tycker om idéerna om lammskinnsvästkläder som nämns ovan. Shearlingvästen är verkligen ett magiskt föremål som tar dina höst- och vinterkläder till nästa nivå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*